Hoofdinhoud

Wilt u de premium graszoden komen afhalen? Onze afhaal locatie is in Geffen (Tussen Oss en Den-bosch). Omdat graszoden vers gesneden worden dient u ze vooraf te bestellen.

 

  • Premium kwaliteit graszoden
  • Zonder plastic netten gekweekt (extra sterk!)
  • Geschikt voor speel en sier doeleinden
  • Vers van het land gesneden

Prijs graszoden afhalen

Aantal Prijs
0m² tot 29m² € 3,50 per m²
30m² tot 199m² € 3,25 per m²
200m² tot 499m² € 3,00 per m²
500m² of meer op aanvraag

Premium graszoden vanaf* € 3,00 per vierkantenmeter

Tuin en Gras Graszoden

Leiweg 18
5386 KR Geffen

073 - 2600 400

 

Bestelt u de graszoden op werkdagen voor 11 uur dan kunt u uw bestelling de volgende werkdag (ook op zaterdag) ophalen. Met uitzondering van maandag.

 

 

Veelgestelde vragen

De premium graszoden die wij leggen zijn geschikt voor spelende kinderen en huisdieren. Daarnaast hebben onze grasmatten een bijzonder hoge sierwaarde. Dit samen maakt het tot een uitermate sterk speelgazon, wat ook nog eens zeer netjes oogt. Meer informatie vindt u op de pagina Graszoden

Parkeren

Meestal komen wij met een combinatie bedrijfsbus en aanhanger van ongeveer 13 meter lengte. Probeer ervoor te zorgen dat wij zo dicht mogelijk bij de tuin kunnen parkeren.

 

Zorg voor voldoende grond

Om een goed resultaat te bewerkstelligen, gaan we er vanuit dat er voldoende grond ligt. Zorg daarom voor een ondergrond dat +/- 1,5 cm onder de verharding ligt. Daarnaast gaan wij er vanuit dat het voor 75% vlak is en geen onkruid of puin bevat.

 

Doorgang naar uw tuin

Wij gaan er vanuit dat wij uw tuin op een normale manier kunnen bereiken. Via de garage of poort is voor ons de normale weg. Indien de graszoden via de trap, woonkamer of andere ongewone situaties gelegd dienen te worden, zijn wij hier graag vooraf van op de hoogte.

De graszoden worden opgerold geleverd. Wanneer de grasrollen zijn uitgerold hebben ze een afmeting van 40cm breed en 250cm lang. Dit maakt het precies 1m².

Bekijk de veelgestelde vragen