Hoofdinhoud

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Nijmegen of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Nijmegen door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Graszoden kopen in Nijmegen

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Nijmegen en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:

 

  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

Graszoden prijzen Nijmegen

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.

 

Gaat u het gazon zelf aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen of laten bezorgen aan huis.

 

Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

 

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? Op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.

 


 

Beoordelingen

Klaassen

De graszoden zijn van zeer mooie kwaliteit, de mannen die de graszoden kwamen leggen hebben dit snel, netjes en (naar mijn idee) zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn tevreden!

10

Van den Enk

Ik denk dat we geen mooier gras kunnen krijgen , dit gras is fantasties . Ook leuke reacties gehad uit de buurt . Bij deeze een vette 10

10

Venneker

Alles perfect geregeld ! Hard wetrkende mensen ! Werken keurig ! Allw lof !

10

Hoveniersbedrijf Kampen

Sinds vorig jaar doen wij zaken met Tuin en Gras. Zij leveren en leggen onze graszoden aan. De prijs is goed en de kwaliteit nog verbluffender. In een mum van tijd creëren zij het gazon voor ons. Voor ons ideaal om de opdrachten aan hen uit te besteden.

10

Van Badhoven

Ging super vlot! Aardige medewerkers die het onderhouden van het gazon goed konden uitleggen. Ook handig is het boekje met onderhoud tips. Nu wachten tot we kunnen maaien, het ziet er alvast mooi groen uit!

10

Van Dijk

Prima werk geleverd. Offerte gevraagde en 2 weken later werd het oude 100m2 "knollenveld" er rap uitgehaald en kwam er een mooi groen gazon voor in de plaats. Ik kan Tuin en Gras van harte aanbevelen!

9

Thijssens

Grasmatten gekocht, zien er goed uit.

10
Vakantiesluiting van 19 juli tot en met 3 augustus.