Graszoden Nijmegen

9,9

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Nijmegen of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Nijmegen door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in Nijmegen

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Nijmegen en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen Nijmegen

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten en prijzen zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in Nijmegen

Wilt u graszoden kopen en zelf het gazon aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Goedkope graszoden bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website tegen scherpe prijzen.


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.Klaassen 10
De graszoden zijn van zeer mooie kwaliteit, de mannen die de graszoden kwamen leggen hebben dit snel, netjes en (naar mijn idee) zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn tevreden!
Van den Enk 10
Ik denk dat we geen mooier gras kunnen krijgen , dit gras is fantasties . Ook leuke reacties gehad uit de buurt . Bij deeze een vette 10
Venneker 10
Alles perfect geregeld ! Hard wetrkende mensen ! Werken keurig ! Allw lof !
Hoveniersbedrijf Kampen 10
Sinds vorig jaar doen wij zaken met Tuin en Gras. Zij leveren en leggen onze graszoden aan. De prijs is goed en de kwaliteit nog verbluffender. In een mum van tijd creŽren zij het gazon voor ons. Voor ons ideaal om de opdrachten aan hen uit te besteden.
Van Badhoven 10
Ging super vlot! Aardige medewerkers die het onderhouden van het gazon goed konden uitleggen. Ook handig is het boekje met onderhoud tips. Nu wachten tot we kunnen maaien, het ziet er alvast mooi groen uit!
Van Dijk 9 0
Prima werk geleverd. Offerte gevraagde en 2 weken later werd het oude 100m2 "knollenveld" er rap uitgehaald en kwam er een mooi groen gazon voor in de plaats. Ik kan Tuin en Gras van harte aanbevelen!
Thijssens 10
Grasmatten gekocht, zien er goed uit.