Graszoden leggen Veenendaal

Woont u in om rondom Veenendaal en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.

 

Hoofdinhoud

Graszoden kopen regio Veenendaal

Woont u in Veenendaal, Ede, Bennekom, Amerongen, Rhenen, Wageningen, Kesteren, Elst, Leersum, De Klomp, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Valkenheide of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw gazon realiseren.

 

 

Grondsoort in de regio Veenendaal

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. De grondsoort is afhankelijk van het aanwezig landschap. In Veenendaal en omgeving zien we de volgende landschappen:

 

  • Zandlandschap
  • Laagveenlandschap

 

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat we weten hoe we een gazon aanleggen dat voor een lange tijd mee gaat.

 

Hoge kwaliteit graszoden

Tuin en Gras zet in op kwaliteit. U wilt tenslotte lang kunnen genieten van een mooie donkergroene gazon. We bewaken de kwaliteit door:

 

  • Onze graszoden dagelijks vers te snijden
  • Onze graszoden dagelijks te controleren op sterkte, vochtgehalte, dikte, dichtheid en onkruid
  • Te werken met goed opgeleide, professionele teams die veel ervaring hebben met de aanleg van gras
  • Garantie op het door ons geleverde werk te geven
  • Graszoden kopen en bestellen tegen scherpe prijzen

 

Buiten deze punten zorgen we voor een snelle aanleg. Bij ons kunt u graszoden kopen en binnen 14 dagen worden ze gelegd.

 

Veenendaal, ambitieuze gemeente

Leuk om te weten is dat Veenendaal als gemeente relatief nog niet zo lang bestaat. Pas sinds 1795 is Veenendaal pas een zelfstandige gemeente. Als we dat afzetten tegen het aantal inwoners dan zoen we dat Veenendaal op plek 3 komt in provincie Utrecht na (uiteraard) de stad Utrecht en Amersfoort. We mogen dus wel stellen dat Veenendaal een ambitieuze gemeente is.

 

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zeggen het volgende over Tuin en Gras:

 

”Graszoden afgehaald, zien er goed uit. Het was een hele klus om het gazon aan te leggen. We hadden het achteraf beter door de mannen van Tuin en Gras kunnen aanleggen. Des ondanks, bedankt voor de mooie graszoden!”

 

”Onlangs zijn wij in een nieuwbouwwijk gaan wonen. Samen met andere buren uit de straat hebben we het gazon laten aanleggen door Tuin en Gras. Binnen no-time ging het mooie gras er in. De mannen hebben het keurig geëgaliseerd en de graszoden strak tegen elkaar gelegd. Wij zijn dan ook meer dan een tevreden klant. Keurig werk!”

 

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen, maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400