Graszoden leggen Amsterdam

Woont u in of rondom Amsterdam en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.

Hoofdinhoud

Graszoden kopen en laten leggen regio Amsterdam

Woont u in Zaandam, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Wormerveer, Aalsmeer, Weesp, IJmuiden, Purmerend of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw gazon realiseren.

 

 

Grondsoort in de regio Amsterdam

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. De grondsoort is afhankelijk van het aanwezig landschap. In Amsterdam en omgeving zien we het volgende landschap:

 

  • Zandgrond en kleigrond

 

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat we weten hoe we een gazon aanleggen dat voor een lange tijd mee gaat.

Waarom graszoden van Tuin en Gras?

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden door Tuin en Gras te laten leggen, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkoopste graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie
  • Graszoden kopen en bestellen tegen scherpe prijzen

Klanten aan het woord

Onze klanten zeggen het volgende over Tuin en Gras:

 

Van Zwaan: "Ik ben uitermate content met het geheel dat de medewerkers van Tuin en Gras gerealiseerd hebben in onze binnentuin. Mochten we in de toekomst nog meerdere aanlegplannen hebben, dan zullen we zeer zeker nogmaals deze onderneming inhuren. Dit is een aanrader voor iedereen die een mooie tuin tegen de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding wil."

 

Peters: "Goed stukje vakwerk afgeleverd. Hardwerkende werknemers. Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee er gewerkt werkt, en dan ook nog eens zo schoon opgeleverd. Dit verdient wel een compliment."

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen, maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400


 

Beoordelingen

van Laren

Zeer tevreden over de werkzaamheden van tuin en gras. Na een vlotte reactie op onze offerte aanvraag en de e-mails daarop, hadden wij binnen enkele dagen een mooi groen gazon. De mannen kwamen enthousiast over en brachten binnen enkele uren een gazon van 120 m² aan.

8

Ros

Wij zijn zeer tevreden met de grasmat.Het is van zeer goede kwaliteit.Een mooie donker groene kleur en,naar mijn mening,zeer geschikt voor een schaduwrijke plek in de tuin.

9

Van Hoeve

Graszoden zien er goed uit!

10