Graszoden leggen Utrecht

Woont u in om rondom Utrecht en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras? Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.

 

Hoofdinhoud

Graszoden kopen regio Utrecht

Woont u in Maarssen, Houten, Culemborg, IJsselstein, Woerden, Bilthoven, Mijdrecht, Montfoort, Soest, Breukelen of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw gazon realiseren.

 

 

Grondsoort in de regio Utrecht

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. De grondsoort is afhankelijk van het aanwezig landschap. In Utrecht en omgeving zien we het volgende landschap:

 

 • Zandgrond en kleigrond

 

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat we weten hoe we een gazon aanleggen dat voor een lange tijd mee gaat.

 

Waarom graszoden van Tuin en Gras?

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden door Tuin en Gras te laten leggen, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

 • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
 • Graszoden van de beste kwaliteit.
 • Garantie op het door ons geleverd werk.
 • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
 • Snelle offerte reactie
 • Graszoden kopen en bestellen tegen scherpe prijzen

Controle van grasmatten op kwaliteit

Zoals we al aangaven leveren we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo worden onze graszoden dagelijks vers gesneden. Een voorwaarde voor het realiseren van strak aangelegde grasmatten. Daarnaast controleren we iedere dag onze graszoden op o.a. de volgende punten:

 

 • Dichtheid van het gras
 • Geen onkruid in de graszoden
 • Dikte van de gesneden graszoden
 • Vocht gehalte van de graszoden
 • Sterkte van graszoden

 

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. U wilt tenslotte een mooie grasmat die nog jaren mee gaat.

 

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zeggen het volgende over Tuin en Gras:

 

Steevens: "Na een uitgebreide en duidelijke offerte te hebben ontvangen, is Tuin en Gras het oude gazon komen verwijderen en het nieuwe aan komen leggen. Het ziet er weer goed uit."

 

Verschuren: "We kunnen weer heerlijk genieten van onze nieuwe tuin door onder andere het uitstekende werk van Tuin en Gras. Goed werk geleverd jongens!"

 

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen, maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400

 


 

Beoordelingen

Mullens

Alles volgens afspraak perfekt verlopen. Na akkoord offerte werd binnen en week onze tuin van 230m2 onderhanden genomen. Het oude gras verwijderd en afgevoerd. En na egaliseren van een prima soort graszoden voorzien. Door de gunstige weersomstandigheden konden wij reeds na 9 dagen voor de eerste keer gaan maaien. En het resultaat doet voor een biljartlaken niet onder. Dank aan de mannen welke als team dit karwei tot stand brachten. Ook wat onverwachts meer werk {een klein tegelpad tussen twee terrassen} werd met "geen probleem" keurig aangelegd. Een bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanbevelen.

10

Beckers

Een goed bedrijf! Gauw een offerte ontvangen. Goed telefonisch contact en de grasmat werd snel en vakkundig gelegd. Zeer tevreden.

9

Van Genderen

Jan en Bas van Tuin en Gras hebben bij ons een nieuwe grasmat gelegd. Wij hadden nog wat lastige wensen en deze hebben de jongens waar mogelijk opgelost. Beide jongens waren harde en goede werkers, klant vriendelijk en welgemanierd. Ook de voorlichting over onderhoud was heel goed. Het grasveld ziet er weer mooi uit.

10

heer/mevrouw Brunink

Tuin en Gras heeft ons gazon prima aangelegd. Vriendelijke personeel en de tuin netjes achter gelaten. Perfect!

10

Smit

Ging vlot en netjes, mooi bedrijf!

10
Vakantiesluiting van 19 juli tot en met 3 augustus.