Graszoden Den Haag

9,3

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Den Haag of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Den Haag door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in Den Haag

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Den Haag en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen Den Haag

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in Den Haag

Wilt u graszoden kopen en zelf het gazon aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Goedkope graszoden bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website tegen scherpe prijzen.


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.


Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Wim F. Abbenhuis 9 5
Twee en een halve week geleden besloten we om het gazon opnieuw te laten leggen. De offerte zat binnen het uur in de mail en een afspraak kon binnen drie dagen worden gemaakt. Door files kwamen de mannen een uurtje later dan gepland, maar vervolgens gingen ze vlot en vooral professioneel aan de slag. Het oude gras werd keurig afgevoerd, het nieuwe (38 m2) lag er met twee uurtjes in en zo strak als een biljartlaken. Het ligt nu een dag of 10; gisteren voor het eerst gemaaid en het ziet er prima uit. Vrijwel alle naden zijn al dicht en het is mooi donkergroen. Wij zijn tevreden; een pluim voor de harde werkers.
Heidemann 8 0
Prima gegaan. Goede kwaliteit gras, weer zat mee, dus groeit als kool! Goede uitleg, aardige jongens, op tijd. Aanrader.
Hansens 9 0
Graszoden laten leggen door Tuin en Gras. De aanleg verliep vlot en vlekkeloos. Inmiddels zijn we 14 dagen verder en het gazon ziet er prachtig uit! Bedankt voor de fijne samenwerking.
De Groen 10
Snelle service, vakwerk. Goede prijs-kwaliteit verhouding
van Hecke 10
Tuinengras heeft bij ons een super strakke grasmat van 153m2 aangelegd. Zowel telefonisch als per mail heel prettig contact in offerte stadium. De uitvoerig verliep heel soepel en vlot met een golfbaan strak eindresultaat. Wij zijn er heel erg blij mee!