Hoofdinhoud

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Tilburg of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Tilburg door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Graszoden kopen in Tilburg

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Tilburg en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:

 

  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

Graszoden prijzen Tilburg

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.

 

Gaat u het gazon zelf aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen of laten bezorgen aan huis.

 

Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

 

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? Op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


 

Beoordelingen

van Ballegooy

Het gras ligt er nu 10 dagen in en ik heb het zojuist voor het eerst gemaaid. Het is prachtig, mooi gelegd. Erg aardige jongens, die me nuttige uitleg gaven over het onderhoud. Ben tevreden over de mat, de service en de staat waarin ze mijn tuin achterlieten. Een aanrader dus!

10

van Reeuwijk

Het gras ligt er mooi in,de tijd zal het leren,de mannen waren vriendelijk en hebben het schoon Achtergelaten

8.8

van Empel

Heel goed gedaan! Door vriendelijke en nette jongens, dus dik tevreden.👍

10

Konings

Duidelijke offerte, snelle reactie op vragen. Mooi groen gras. En de mannen maken het super egaal met een waterpas! Dit zie ik andere niet snel doen.

10