Hoofdinhoud

U wilt uw graszoden leggen in Gelderland? Waarom zou u dit niet uitbesteden aan een bedrijf dat door heel Gelderland graszoden aanlegd? Tuin en Gras legt uw gazon vakkundig, strak, snel en met zeer hoogwaardige kwaliteit graszoden aan.

 

Projecten regio Apeldoorn - Nijmegen - Arnhem - Ede

We hebben reeds vele graszoden projecten gerealiseerd. Veel van onze graszoden projecten zijn gerealiseerd in de grote Gelderse plaatsen zoals Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Ede.

 

Graszoden van hoge kwaliteit

U verdient graszoden van de hoogste kwaliteit. Bij ons worden de graszoden dagelijks vers gesneden en gecontroleerd op kwaliteit. Bij de controle letten wij o.a. op de volgende punten:

 

  • Dichtheid van de graszoden
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 

Gelderse grondsoorten

Om grasmatten van hoge kwaliteit te realiseren is het van belang dat we rekening houden met de onderliggende grondsoorten. Gelderland kent een aantal verschillende grondsoorten. In Apeldoorn ligt zand, in Nijmegen rivierklei, zand of löss, in Arnhem rivierklei en zand en in Ede en omgeving ligt laagveen, zand en rivierklei. Ons personeel weet precies hoe ze om moeten gaan met de aanwezige ondergrond. Dit zorgt ervoor dat we een gazon realiseren dat nog jarenlang mee gaat.

 

Graszoden prijzen

Via de pagina graszoden prijzen vindt u eenvoudig de kosten voor het aanleggen of kopen van graszoden bij Tuin en Gras.

 

Gevestigd in Geffen

Tuin en Gras is gevestigd in Geffen. Dit ligt tussen Nijmegen en Oss. Wij hebben echter landelijke een aantal ploegen die uiteraard ook opereren in Gelderland. Wilt u graag snel uw projecten realiseren? Wij leggen binnen 14 dagen de graszoden. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen.