Graszoden leggen Eindhoven

Woont u in om rondom Eindhoven en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon.

 

Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.

 

Hoofdinhoud

Graszoden kopen regio Eindhoven

Woont u in Son, Waalre, Valkenswaard, Best, Helmond of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw gazon aanleggen

 

 

Grondsoort in de regio Eindhoven

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. De grondsoort is afhankelijk van het aanwezig landschap. In Eindhoven en omgeving zien we het volgende landschap:

 

 • Zandgrond

 

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat we weten hoe we een gazon aanleggen dat voor een lange tijd mee gaat.

Waarom graszoden van Tuin en Gras?

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden door Tuin en Gras te laten leggen, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

 • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
 • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
 • Garantie op het door ons geleverd werk.
 • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
 • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Controle van grasmatten op kwaliteit

Zoals we al aangaven leveren we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo worden onze graszoden dagelijks vers gesneden. Een voorwaarde voor het realiseren van strak aangelegde grasmatten. Daarnaast controleren we iedere dag onze graszoden op o.a. de volgende punten:

 

 • Dichtheid van het gras
 • Geen onkruid in de graszoden
 • Dikte van de gesneden graszoden
 • Vocht gehalte van de graszoden
 • Sterkte van graszoden

 

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. U wilt tenslotte een mooie grasmat die nog jaren mee gaat.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zeggen het volgende over Tuin en Gras:

 

"Zeer goede klantenservice en kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen, we zijn hier erg tevreden over. Het gazon ziet er weer piekfijn uit en het werk is netjes opgeleverd. Bedankt Tuin en Gras!"

Sanders

 

"475m2 gras aan laten leggen door Tuin en Gras. De werknemers zijn erg sociaal en representatief, daarnaast werkten ze erg netjes. Ze hebben echt kwaliteit geleverd, ik ben blij dat onze tuin binnen een dag weer een plaatje is om naar te kijken."

Van der Tocht

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen, maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400


 

Beoordelingen

Verbakel

Snel en vakkundig gelegd, goede communicatie met duidelijke afspraken. Alles perfect opgeruimd en een prachtige grasmat is het resultaat!

10

Greveraars

Mooi op tijd, het gras ligt er prachtig bij goede service en alles snel en netjes afgewerkt zeker een aanrader prima kwaliteit prijs verhouding.

10

van de Vortst

We stonden positief te kijken hoe de medewerkers ons aanspraken en betrokken bij het leggen van het gras. Ik heb jullie al bij verschillende mensen aanbevolen. Hopelijk is de kwaliteit minstens zo als de service.

10

Yolanda

Offerte zag er goed uit en de aanleg was perfect! trotse eigenaar van ons nieuw gazon

10

van Dijk

De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben heel secuur gewerkt. Duidelijke informatie gekregen over het onderhoud en de graszoden zijn snel en goed gelegd.Geniet nu van een mooi gazon, dus ben dik tevreden !

10

Baars

Goede service snelle levering gras ziet er goed uit

8

Bartens

Onlangs zijn wij in een nieuwbouwwijk gaan wonen. Samen met andere buren uit de straat hebben we het gazon laten aanleggen door Tuin en Gras. Binnen no-time ging het mooie gras er in. De mannen hebben het keurig geëgaliseerd en de graszoden strak tegen elkaar gelegd. Wij zijn dan ook meer dan een tevreden klant. Keurig werk!

10

Walraven

Nadat ons grasveld na 25 jaar aan vervanging toe was ben ik op internet aan het zoeken gegaan naar een bedrijf wat graszoden legt, toen kwam ik bij Tuin en Gras uit, nou daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb snel een offerte gekregen en een afspraak was zo gemaakt. Wat werken die jongens snel zeg en het ligt er fantastisch in. Helemaal tevreden.

10

Rutger

Snelle afspraak, vlot en zorgvuldig gelegd, vriendelijke en duidelijke communicatie. Prijs-kwaliteit moet zich nog bewijzen maar het ziet er veelbelovend uit.

8

van Helden

Heel mooi gras gekregen, snelle (af)handelingen en nette mensen. Kortom, wij zijn heel tevreden!

10

Van Sponsen

Hierbij het schrijven omtrent de aanleg, service en kwaliteit. Het oude gazon hebben wij zelf verwijderd. De mannen hebben de grond keurig geëgaliseerd, gewalst en bemest. De graszoden zijn goed aangeslagen, mooi van kleur en goed bestand tegen onze voetballende kinderen. Wij zijn zeer positief over Tuin en gras, goede reactie response, planning en de aanleg verliep zeer vlot. Na de oplevering ontvingen we een onderhoudsbrochure, erg handig!

10

Frijters

Prima verzorgd.

9

Wierikx

In mei dit jaar 1e keer aanleg nieuwe grasmat. Mooie kwaliteit gras en super aangelegd. Helaas waren er problemen ontstaan met de ondergrond. Onlangs is er een nieuwe, kosteloze grasmat aangelegd op het advies van Rico. Geen discussie. Dit is pas Klantenservice! Wij vinden Tuin en Gras een topbedrijf (echte aanrader!)waarbij vakkundigheid en kwaliteit geen beloftes zijn maar werkelijkheid. Wij Danken speciaal hiervoor Rico, Sven en Patrick. Inderdaad meer dan tevreden klanten.

10

Hanson

Graszoden laten leggen door de heren van tuin en gras. Het is erg strak, mooi en snel gelegd. Een tevreden klant!

10