Graszoden leggen Breda

Wilt u graag op korte termijn een mooie grasmat laten leggen. Wij leggen op een professionele manier graszoden en hebben reeds vele projecten in de regio Breda, zoals: Etten-Leur, Bavel, Oosterhout, Rijen, Gilze, Zundert, Teteringen, Drimmelen en Hoeven. En we zijn erg blij met de beoordelingen die onze klanten geven. Daar zit voor ons de echte voldoening in.

Hoofdinhoud

Binnen 14 dagen

Wij hebben een aantal ploegen die landelijk opereren. Dit stelt ons in staat om ook in Breda en omgeving binnen 14 dagen de graszoden te leggen. Kunt u het zich voorstellen dat er binnen nu en 2 weken een strakke grasmat gerealiseerd is in uw tuin. Dat kan dus.

 

 

Grondsoorten Breda en omgeving

Bij het realiseren van grasmatten is het van belang om de onderliggende grondsoort goed te inspecteren. In de regio Breda vinden we de volgende grondsoorten: zand, klei en hoogveen. Onze vakkundig opgeleid personeel weet hoe ze om moeten gaan met de aanwezige ondergrond. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een strakke grasmat.

 

Graszoden kopen van hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij Tuin en Gras voorop. Wij willen grasmatten realiseren die jarenlang mee gaan. Onderhoud speelt hier natuurlijk ook een belangrijke rol in. Maar alles begint natuurlijk met graszoden van hoge kwaliteit. Zo gebruiken wij uitsluitend graszoden die dondergroen van kleur zijn, vrij zijn van onkruid en netten. Bovendien worden onze graszoden vers gesneden. Daar bovenop controleren wij onze graszoden op de volgende punten:

 

  • Dichtheid
  • Dikte
  • Vochtgehalte
  • Sterkte

 

Zoals u kunt zien zorgen wij voor kwalitatief hoogstandje graszoden.

Strakke grasmatten

Zoals u heeft kunnen lezen gebruik we graszoden van de hoogste kwaliteit. Daar bovenop komt de hoge kwaliteit van ons personeel. Dit tezamen zorgt ervoor dat we reeds veel grasmatten van hoge kwaliteit hebben opgeleverd. Bent u de volgende? Indien u zelf aan de slag wilt, kunt u bij ons uiteraard ook de graszoden kopen en zelf leggen.

 

Referenties gerealiseerde projecten

Wij realiseerden inmiddels vele graszoden projecten in de regio Breda. Zoals u hieronder kunt lezen zijn mensen uit de regio Breda erg tevreden over onze dienstverlening. Wij zijn er in ieder geval trots op. Maar nog belangrijker vinden we het realiseren van een strakke grasmat waar u van kunt genieten. Daar zit voor ons de echte voldoening in.

 

Beoordelingen

van Oosterhout

Vakkundig gelegd. Vriendelijke mensen. Alles wordt keurig opgeruimd. Een aanrader om van tuin en gras gebruik te maken. Min puntje dat je niet kunt pinnen, maar dat is dan ook het enige. Met vriendelijke groet, Petra van Oosterhout

9

Berende

Zowel het ontvangen van de offerte als de uitvoering zelf verliepen zeer gesmeerd. Het nieuwe gazon zit er nu nog steeds zeer netjes uit. Fam Berende.

10

Jyoti

Wij zijn nog steeds zeer tevreden over ons gazon, dat 5 mei j.l. is gelegd in 1 dag. Alle wortels zijn aangeslagen. Wij volgen jullie adviezen op en hopen zo de grasmat in goede conditie te houden.

10

Wennink

Ideaal concept, duidelijke offerte, mooie graszoden, harde werkers.

10

Rikken

Prima werk vericht!

9
Vakantiesluiting van 19 juli tot en met 3 augustus.