Beoordelingen

 Op deze pagina ziet u een overzicht van de beoordelingen die wij onlangs hebben ontvangen.Thijssens 10
Grasmatten gekocht, zien er goed uit.
Hanson 10
Graszoden laten leggen door de heren van tuin en gras. Het is erg strak, mooi en snel gelegd. Een tevreden klant!
Damen 10
Tuin en Gras heeft bij ons een prachtige grasmat neergelegd. Personeel is beleefd, nauwkeurig en voldoet zonder problemen aan de wensen van de opdrachtgever. Na aanvankelijke uitstelling van geplande werkzaamheden kwam er extra personeel en werd de klus alsnog geklaard. Zonder het werk af te raffelen! En ook belangrijk: personeel is prettig in de omgang. Kortom: niets dan lof voor Tuin en Gras!
Vogels 9 0
De website is zeer informatief. Goede communicatie vooraf (je weet precies wat je kunt verwachten); ook de prijzen worden duidelijk genoemd. Alle tips en advies (vooraf, tijdens en na het leggen worden uitgebreid verteld). Een goede brochure. Rico neemt de moeite om op een zaterdag het perceel en aantal M2 te komen opmeten, daarna wordt het werk ingepland. Onze wens was om ons grote perceel (850m2) in 1 dag te leggen. Dit was geen probleem. Er kwam op de afgesproken dag een ploeg van 12 man. Het resultaat is helemaal naar onze wens en verwachting. Zelfs om alle bomen heen, werd het gras perfect neergelegd. Nergens is er een strookje gras vergeten. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Chu 10
Goede communicatie, op tijd op locatie en heel mooi gelegd!
Loeffen 10
Graszoden laten bezorgen door tuin en gras, keurig op de bestelde dag geleverd. De jongeman had nog tips over de aanleg en onderhoud er van gegeven. Grasmatten zien er goed uit!
Verharen 9 0
prima werknemers. Vakkundig en vriendelijk. Gras ligt er goed bij echter op 3 plaatsen heb ik kale plekken circa 20 cm doorsnee) terwijl ik het gazon nog niet in gebruik heb.
Van der Holst 10
Ben heel erg tevreden met de nieuwe grasmat, hij ligt er mooi strak bij en is diep groen... prachtig. Prima werk geleverd, snel en professioneel gewerkt. En leuke en hardwerkende jongens. Dus van mij n dikke 10 !!!!!
Cornelissen 9 9
Prima gelegd en uitgelegd wat te doen.
Wierikx 10
In mei dit jaar 1e keer aanleg nieuwe grasmat. Mooie kwaliteit gras en super aangelegd. Helaas waren er problemen ontstaan met de ondergrond. Onlangs is er een nieuwe, kosteloze grasmat aangelegd op het advies van Rico. Geen discussie. Dit is pas Klantenservice! Wij vinden Tuin en Gras een topbedrijf (echte aanrader!)waarbij vakkundigheid en kwaliteit geen beloftes zijn maar werkelijkheid. Wij Danken speciaal hiervoor Rico, Sven en Patrick. Inderdaad meer dan tevreden klanten.
Hemmink 10
Graszoden zelf gelegd. Kwaliteit/prijs is uitstekend.
Van Erp 10
Besteld, en de volgende dag werd het gras geleverd. Mooi groen en dicht van structuur, nu volop aan het sproeien! Bedankt voor de snelle service en de mooie zoden.
Henrico 10
Graszoden laten bezorgen bij ons in Rosmalen. Waren keurig op tijd en het gras ziet er zeer mooi uit!
Van Son 10
Keurige mannen.Het gras moet nu gaan groeien. Is het mogelijk om aaltjes te bestellen voor in het najaar .
Boon 10
Goed gelegd! Aardige gasten die hard werken.
Rikken 9 0
Prima werk vericht!
Van Loon 10
prachtig gazon vriendelijk en bekwaam personeel prijs kwaliteit perfect
Van Dijk 9 0
Prima werk geleverd. Offerte gevraagde en 2 weken later werd het oude 100m2 "knollenveld" er rap uitgehaald en kwam er een mooi groen gazon voor in de plaats. Ik kan Tuin en Gras van harte aanbevelen!
van Hecke 10
Tuinengras heeft bij ons een super strakke grasmat van 153m2 aangelegd. Zowel telefonisch als per mail heel prettig contact in offerte stadium. De uitvoerig verliep heel soepel en vlot met een golfbaan strak eindresultaat. Wij zijn er heel erg blij mee!
Van Eijsden 8 0
Prima contact. Meedenkend. Prettige medewerkers. Enige oneffenheid qua hoogte bij het leggen. Goed opgelost.
Xandra 9 0
De graszoden liggen er nu al een tijd in, en zijn prachtig groen! De communicatie liep goed. De vriendelijke mannen die het gazon kwamen aanleggen waren keurig op tijd en hebben hard gewerkt. Na afloop ontvingen we een brochure met alle tips over het onderhouden van het gazon. Wij zullen jullie aanraden!
Asma 10
Graszoden laten bezorgen. Ik werd van te voren gebeld. Prima verzorgd. Mooi gras!
Van Badhoven 10
Ging super vlot! Aardige medewerkers die het onderhouden van het gazon goed konden uitleggen. Ook handig is het boekje met onderhoud tips. Nu wachten tot we kunnen maaien, het ziet er alvast mooi groen uit!
Raemaekers Marcel 10
Dikke pluim voor de ploeg, hebben snel en proper gewerkt. Toffe en vriendelijke gasten. Ik ben echt tevreden over de diensten van Tuin en Gras. Dank U
Klumpers 7 0
Jammer dat er meteen al het een en ander aan onkruid in het gras zit. Had dit niet verwacht
Smit 10
Ging vlot en netjes, mooi bedrijf!
Andels 9 0
Enthousiaste jongemannen kwamen het gras aanleggen. De aanleg verliep netjes en vlot.
Konings 10
Duidelijke offerte, snelle reactie op vragen. Mooi groen gras. En de mannen maken het super egaal met een waterpas! Dit zie ik andere niet snel doen.
Arends 10
De ploeg is zeer secuur te werk gegaan en hebben onze tuin tot een compleet plaatje gebracht. Erg dankbaar voor hun inzet en het prachtige gras.
Hendriks 10
Nette jongens en 33m2 gras lag er zo in !!! Alles netjes opgeleverd en nu na 2 weken prachtig gazon !!! Ik ga ze een 10 geven !
Frijters 9 0
Prima verzorgd.
Hoveniersbedrijf Kampen 10
Sinds vorig jaar doen wij zaken met Tuin en Gras. Zij leveren en leggen onze graszoden aan. De prijs is goed en de kwaliteit nog verbluffender. In een mum van tijd creŽren zij het gazon voor ons. Voor ons ideaal om de opdrachten aan hen uit te besteden.
Hanssen 10
Keurige werknemers, hard gewerkt en het ziet er zeer mooi uit! Een fijn bedrijf wat ook daadwerkelijk uitstraalt waar ze voor staan. Een mooi grasveld!
De Groen 10
Snelle service, vakwerk. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Wennink 10
Ideaal concept, duidelijke offerte, mooie graszoden, harde werkers.
Van Sponsen 10
Hierbij het schrijven omtrent de aanleg, service en kwaliteit. Het oude gazon hebben wij zelf verwijderd. De mannen hebben de grond keurig geŽgaliseerd, gewalst en bemest. De graszoden zijn goed aangeslagen, mooi van kleur en goed bestand tegen onze voetballende kinderen. Wij zijn zeer positief over Tuin en gras, goede reactie response, planning en de aanleg verliep zeer vlot. Na de oplevering ontvingen we een onderhoudsbrochure, erg handig!
Brouwers 10
2 jaar geleden graszoden door Tuin en Gras laten leggen, nu het mooie weer begint en ik het gazon heb gemaaid en bemest ziet het er nog steeds prachtig uit. Nogmaals mijn dank voor de uitmuntende kwaliteit.
Venneker 10
Alles perfect geregeld ! Hard wetrkende mensen ! Werken keurig ! Allw lof !
Haast 8 0
Snelle en prima service gelegd door nette mensen, het nieuwe gazon is een plaatje.
Jan 10
De jonge medewerkers van tuin en gras hebben in een dag het oude gras verwijderd, gefreesd gewalst, geŽgaliseerd en de nieuwe grasmat perfect gelegd. Prettig, beschaafd en precies. Topklasse!!
Verwaard 9 5
Duidelijke communicatie geweest over de offerte. Na de aanleg uitleg gekregen en daarnaast een uitgebreid onderhoudsbrochure ontvangen van Tuin en Gras. Keurige werkmannen met een prachtig grasveld!
Daalder 10
Offerte was snel binnen, snelle reactie gehad per e-mail op vragen. De graszoden zijn prachtig geleverd en snel aangelegd. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf.
Joost 10
Binnen 14 dagen aangelegd. De aanlegploeg werkte zeer snel en netjes. Het gras is inmiddels goed aangeslagen. Bedankt voor de kwaliteit en service
heer/mevrouw Janssen 8 8
netjes gewerkt dank u
heer/mevrouw Coumans 8 0
Goed werk geleverd door de vriendelijke werklui. Heb net, 2 weken nadat graszoden zijn gelegd, het gazon gemaaid. Ziet er goed uit.
P. Esselink 8 5
Gras snel geleverd en netjes aangelegd. Nu twee weken verder lijkt het goed aan te slaan. Na het leggen kregen we een folder met onderhoudstips, erg handig!
van Zelst 10
Zeer nette graszoden laten leggen. Ziet er goed uit.
heer/mevrouw Jansse 10
Zeer tevreden. Op tijd, zeer efficient en niet moeilijk gedaan of het extra rekenen van enkel tienden meer m2 gras. Aardige heren. Moet natuurlijk wel het resultaat afwachten. Na 1 dag nog wat kort..... Groet Peter Jansse
van Dijk 10
Deze zomer gras laten leggen door jullie mannen, het gras ziet er nog super uit. De kinderen hebben erg veel plezier van het grasveld. Super bedankt!
heer/mevrouw Koekkoek 8 8
Waren netjes op tijd. En ondanks de hitte die dag (32 graden ) hebben de 2 heren ons gras perfect gelegd. Ik heb een goede uitleg gehad en moet zeggen nu 18 dagen later is het gazon mooi groen en al veel gegroeid dus we zijn erg tevreden.
heer/mevrouw Brunink 10
Tuin en Gras heeft ons gazon prima aangelegd. Vriendelijke personeel en de tuin netjes achter gelaten. Perfect!
Hansens 9 0
Graszoden laten leggen door Tuin en Gras. De aanleg verliep vlot en vlekkeloos. Inmiddels zijn we 14 dagen verder en het gazon ziet er prachtig uit! Bedankt voor de fijne samenwerking.
Van Genderen 10
Jan en Bas van Tuin en Gras hebben bij ons een nieuwe grasmat gelegd. Wij hadden nog wat lastige wensen en deze hebben de jongens waar mogelijk opgelost. Beide jongens waren harde en goede werkers, klant vriendelijk en welgemanierd. Ook de voorlichting over onderhoud was heel goed. Het grasveld ziet er weer mooi uit.
Van Yperen 9 0
Mooie mat. Keurig de grond egaal gemaakt. Kwaliteit is prima. Vriendelijke medewerkers, goede uitleg verder en netjes opgeruimd en afgewerkt. Als ik een minpunt moet verzinnen...de vooraf afgesproken prijs was niet gecommuniceerd naar de vakmannen waardoor er bij de afrekening nog een en ander uitgezocht moest worden. Uiteindelijk goedgekomen en de afgesproken prijs betaald. Bedrijf is een echte aanrader over het geheel genomen.
Sandig 8 0
Goedemorgen, Ik ben tevreden over het resultaat. Het gazon ziet er mooi uit. De uiteindelijke berekening van de prijs snap ik alleen niet. Het gazon bleek in plaats van 5 bij 5 meter, 5,5 bij 5,5 meter te zijn. Dit is 30,25 m2. Ik heb uiteindelijk betaald voor 32m2. Dat vond ik vreemd en de uitleg hierover vond ik niet kloppen. Ik had liever een fooi gegeven....
Klaas Hoebe 9 5
Fijne communicatie met het kantoor en het personeel. De aanleg verliep keurig.
Penning 10
Keurig op tijd, en mooie graszoden. Zo als geoffreerd alle stappen ondernomen van A tot Z. Groen en strak aangelegd. Vriendelijk personeel!
Van Hoeve 10
Graszoden zien er goed uit!
Anja 9 0
Voor ons was het belangrijk dat de graszoden zo snel mogelijk gelegd werden. Tuin en Gras beloofd volgens hun website dat ze dit altijd binnen 14 dagen kunnen waarmaken. Nadat de offerte was aangevraagd hadden wij 9 dagen later een prachtig gazon! Erg blij met het resultaat!
Baarends 10
Een mooi gazon aangelegd door Tuin en Gras. Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit gras dat de heren leggen.
van Helden 10
Heel mooi gras gekregen, snelle (af)handelingen en nette mensen. Kortom, wij zijn heel tevreden!
de Lignie 10
Keurig aangelegde grasmat van goede kwaliteit gras. Nauwelijks onkruid in de grasmat. Duidelijke instruktie voor maaien en onderhoud. Zeer tevreden met het uitgevoerde werk
van Woerkom 10
Wij zijn zeer tevreden over de aanleg van ons gazon. Het resultaat is geweldig, het gazon ligt er stralend bij.
Heidemann 8 0
Prima gegaan. Goede kwaliteit gras, weer zat mee, dus groeit als kool! Goede uitleg, aardige jongens, op tijd. Aanrader.
Peter 10
De heren hebben netjes werk afgeleverd. Grasmat ligt er strak bij en groeit als kool. Fijn bedrijf om zaken mee te doen, niets op aan te merken.
heer/mevrouw Akkerman 9 5
Keurig nette jongens. werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd. bedankt
heer/mevrouw Hoogendoorn 10
dik tevreden over de heren die het gelegd hebben! helemaal toppie
heer/mevrouw Pieters 9 1
Ben tot nu toe zeer tevreden over de aanleg van ons grasveldje. Ook snelle oplossing bij te weinig aanwezige grasmatten, nl. direkt dezelfde dag opgelost.
van Esh 10
Leuke jongens, werkte snel en netjes. Er wordt precies zo gewerkt zo als we besproken hadden. Wij zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Van Heumen 10
Gras is goed aangegroeid en ziet er mooi uit! Snel gelegd en al het oude gras opgeruimd!
V. Erp 10
Graszoden afgehaald, zien er goed uit. Het was een hele klus om het gazon aan te leggen. We hadden het achteraf beter door de mannen van Tuin en Gras kunnen aanleggen. Des ondanks, bedankt voor de mooie graszoden!
Geven 10
De graszoden zien er perfect uit. Mooi van kleur en zijn, naar mijn idee, vakkundig aangelegd!
Smits 10
Onlangs 350 vierkantenmeter graszoden laten leggen door de vakmensen van Tuin en Gras. Wij kunnen niet anders mededelen dan dat dit zeer goed is verlopen. De mensen waren op tijd en de uitgevoerde werkzaamheden gingen precies zo als de offerte omschreef. Dit alles gebeurde binnen 6 uur werken. Keurig werk en dat mag het personeel ook zeker horen! Daarnaast ziet het gazon er zeer netjes en mooi groen uit.
van Tilburg 10
Gras ziet er mooi uit. Offerte aanvraag en reactie tijd ging zeer vlug. Prima werk mannen!
Driessen 10
Het even enige tijd geduurd voor ik reageerde want ik wilde eerst zien of gras ook na een paar maanden mooi bleef. Maar . ik ben zeer tevreden.
Rutger 8 0
Snelle afspraak, vlot en zorgvuldig gelegd, vriendelijke en duidelijke communicatie. Prijs-kwaliteit moet zich nog bewijzen maar het ziet er veelbelovend uit.
Van Den Oetelaar 10
Ze hebben netjes en hard gewerkt
Walraven 10
Nadat ons grasveld na 25 jaar aan vervanging toe was ben ik op internet aan het zoeken gegaan naar een bedrijf wat graszoden legt, toen kwam ik bij Tuin en Gras uit, nou daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb snel een offerte gekregen en een afspraak was zo gemaakt. Wat werken die jongens snel zeg en het ligt er fantastisch in. Helemaal tevreden.
Van der Veen 10
Zeer tevreden. De heren waren mooi op tijd en hebben de klus snel geklaard. Prima prijs voor de kwaliteit die is geleverd.
Bartens 10
Onlangs zijn wij in een nieuwbouwwijk gaan wonen. Samen met andere buren uit de straat hebben we het gazon laten aanleggen door Tuin en Gras. Binnen no-time ging het mooie gras er in. De mannen hebben het keurig geŽgaliseerd en de graszoden strak tegen elkaar gelegd. Wij zijn dan ook meer dan een tevreden klant. Keurig werk!
van den Broek 9 5
De mannen hebben perfect werk afgeleverd. Het ziet er strak uit en kwaliteit van het gras bevalt ons ook goed! De aanleg ging erg snel en de jongens waren erg gezellig.
Brand 9 0
Prima personeel, prima grasmatje. Scherp geprijsd!
van Daalen 10
Offerte en afspraak waren snel voor elkaar. De mannen die het gras legden, kwamen heel correct over en hadden duidelijk veel ervaring Ťn plezier in hun werk. En dat alles voor een redelijke prijs! We zijn dik tevreden!
Kloosterman 10
De aanleg ging echt heel snel, en het ziet er super uit! bedankt!
Van Heiloo 9 5
Op internet kwam ik verschillende aanbieders tegen. De website van Tuin en Gras bracht me het juiste gevoel. Vervolgens een offerte aangevraagd, welke ik binnen enkele uren had ontvangen. 7 dagen later is het gazon bij ons aangelegd. De enthousiaste mannen werkten hard, het gazon ziet er super uit! Naast de keurige werkwijze en het mooi gazon kregen we nog eens uitgebreid uitleg op papier en van de collega hoe we het gazon moesten verzorgen.
Rovers 8 5
Onlangs de graszoden laten plaatsen. Dit ging veel sneller dan ik had gedacht. Het gras ziet er keurig uit.
Kanters 10
Mooie graszoden, de mannen van Tuin en Gras hebben bij ons 80 m2 graszoden aangelegd. En dit binnen 2 uur tijd, ongelofelijk hoe snel dit is gegaan. Het ziet er prachtig uit! Bedankt!
Segers 8 0
tuin ziet er weer heel netjes uit ,het gras ligt er nu 3 weken in en ziet er perfect uit. nu nog zo zien te houden,met de onderhoud tips
Rooijakkers 8 0
Mooi strak gazon, slaat goed aan.
Van den Enk 10
Ik denk dat we geen mooier gras kunnen krijgen , dit gras is fantasties . Ook leuke reacties gehad uit de buurt . Bij deeze een vette 10
Luiken 9 0
Geweldig gedaan!
Beckers 9 0
Een goed bedrijf! Gauw een offerte ontvangen. Goed telefonisch contact en de grasmat werd snel en vakkundig gelegd. Zeer tevreden.
Van Staalduinen 9 0
heel tevreden; zeer prettige medewerkers; netjes gelegd
Neut 9 0
Offerte was professioneel en helder, telefonisch contact ook. Gras werd snel en vakkundig gelegd op de afgesproken datum, met uitgebreide instructie over hoe het te verzorgen. Onze voortuin ligt er weer netjes bij! En ook in vergelijking met andere offertes voor een hele redelijke prijs.
Van Ekeren 10
Graszoden afgehaald, zien er keurig uit. Jongens hielpen mee met het inladen van de zoden
van Es 10
Het oude gazon zag er niet uit! Dit vakkundig laten verwijderen en aanleggen door Tuin en Gras. De aanleg ging vlot, de afgesproken werkzaamheden kwamen ze na, en nu naar 2 maanden ziet het gras er nog steeds goed uit!
Renirie-Verheugen 9 9
Heel goed werk geleverd door twee enthousiaste jonge mannen van wie de een 'n heel goede mee-werker was en de ander duidelijk de ervarener man. Prettig gedrag en prima werk.
van Doremalen 10
Erg netjes en zorgvuldig gewerkt! Keurige nette medewerkers. Goede adviezen en informatie gekregen. Zeer tevreden!
Frits Pannekoek 10
Wij zijn zeer tevreden. Van offerte tot opruimen. Alles bijzonder professioneel. Ons gras is nu weer een mooi tapijt. Compliment ook aan de mannen, die bij ons gewerkt hebben. Snel, netjes en vakkundig. Een aanrader.
Dohmen 10
Snel antwoord op mail en een goede service. We zijn heel blij met ons nieuwe gras!
Baars 8 0
Goede service snelle levering gras ziet er goed uit
van Dijk 10
De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben heel secuur gewerkt. Duidelijke informatie gekregen over het onderhoud en de graszoden zijn snel en goed gelegd.Geniet nu van een mooi gazon, dus ben dik tevreden !
van Empel 10
Heel goed gedaan! Door vriendelijke en nette jongens, dus dik tevreden.👍
Jacco Gersen 9 0
Super blij met het resultaat! Snelle reactie op de offerte en vervolgens binnen een week al gelegd. Jongens werkte netjes en snel, bakkie koffie om de dag mee te beginnen was nog gezellig ook. Een kleine 60 m2 in ca. 2 uurtjes en zo strak als een biljartlaken!
Jyoti 10
Wij zijn nog steeds zeer tevreden over ons gazon, dat 5 mei j.l. is gelegd in 1 dag. Alle wortels zijn aangeslagen. Wij volgen jullie adviezen op en hopen zo de grasmat in goede conditie te houden.
Brouwer 7 5
De tijd was niet zoals afgesproken, maar kwamen toch nog dezelfde dag langs om de klus te klaren. 21.00 waren ze klaar met een pracht resultaat.
Berende 10
Zowel het ontvangen van de offerte als de uitvoering zelf verliepen zeer gesmeerd. Het nieuwe gazon zit er nu nog steeds zeer netjes uit. Fam Berende.
Jaimy 8 0
Netjes en snel gewerkt, zeer tevreden over het resultaat!
Ros 9 0
Wij zijn zeer tevreden met de grasmat.Het is van zeer goede kwaliteit.Een mooie donker groene kleur en,naar mijn mening,zeer geschikt voor een schaduwrijke plek in de tuin.
Mullens 10
Alles volgens afspraak perfekt verlopen. Na akkoord offerte werd binnen en week onze tuin van 230m2 onderhanden genomen. Het oude gras verwijderd en afgevoerd. En na egaliseren van een prima soort graszoden voorzien. Door de gunstige weersomstandigheden konden wij reeds na 9 dagen voor de eerste keer gaan maaien. En het resultaat doet voor een biljartlaken niet onder. Dank aan de mannen welke als team dit karwei tot stand brachten. Ook wat onverwachts meer werk {een klein tegelpad tussen twee terrassen} werd met "geen probleem" keurig aangelegd. Een bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanbevelen.
Wim F. Abbenhuis 9 5
Twee en een halve week geleden besloten we om het gazon opnieuw te laten leggen. De offerte zat binnen het uur in de mail en een afspraak kon binnen drie dagen worden gemaakt. Door files kwamen de mannen een uurtje later dan gepland, maar vervolgens gingen ze vlot en vooral professioneel aan de slag. Het oude gras werd keurig afgevoerd, het nieuwe (38 m2) lag er met twee uurtjes in en zo strak als een biljartlaken. Het ligt nu een dag of 10; gisteren voor het eerst gemaaid en het ziet er prima uit. Vrijwel alle naden zijn al dicht en het is mooi donkergroen. Wij zijn tevreden; een pluim voor de harde werkers.
Yolanda 10
Offerte zag er goed uit en de aanleg was perfect! trotse eigenaar van ons nieuw gazon
Bekker 10
Bijna twee weken geleden is het gazon bij mij gelegd en nu een prachtige volle mat gras . Net vakkundig personeel dat zeer snel en netjes werkt
van de Vortst 10
We stonden positief te kijken hoe de medewerkers ons aanspraken en betrokken bij het leggen van het gras. Ik heb jullie al bij verschillende mensen aanbevolen. Hopelijk is de kwaliteit minstens zo als de service.
Klaassen 10
De graszoden zijn van zeer mooie kwaliteit, de mannen die de graszoden kwamen leggen hebben dit snel, netjes en (naar mijn idee) zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn tevreden!
Erp 8 0
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Tuin en Gras. De graszoden zijn zeer mooi, volgroeid en groen. De mannen waren op de afgesproken tijd. Alleen jammer dat ze de bemesting voor over het gazon waren vergeten te leveren, wat overigens de zelfde avond nog werd opgelost. goede service en uitstekend gras!
van Lieshout 10
Zeer tevreden over traject van aankijken werk, tot aan de aanleg van ongeveer 100 m2. Zeer snelle respons tijd. De jongens zijn echt super harde werkers die van aanpakken weten. Zeker een dikke aanrader. Wij zijn zeer blij met ons nieuwe gazon.
Derckx 10
Heel tevreden. Snel reactie op mail, goede prijs en snel te leveren. Keurig en vriendelijk personeel een een prachtige grasmat. Super!
Marjo 9 0
Ons gazon in onze achtertuin is aangelegd door Tuin en Gras en ziet er prachtig uit! Het is een genot om te zien hoe je tuin opknapt van een mooi strak gelegd gazon. Wij zijn super tevreden van de offerte tot en met het werk. De jongens van Tuin en Gras waren vriendelijk en bereid tot uitleg ook over het verder onderhoud om het gras mooi te houden! De verhouding prijs en kwaliteit is prima en wij kunnen Tuin en Gras dan ook aanraden aan iedereen.
van Ooijen 10
De mannen waren mooi op tijd en hebben de klus snel en vakkundig geklaard. Daarnaast waren ze vriendelijk en hebben een uitgebreide toelichting gegeven op het onderhoud. Niets op aan te merken dus.
Greveraars 10
Mooi op tijd, het gras ligt er prachtig bij goede service en alles snel en netjes afgewerkt zeker een aanrader prima kwaliteit prijs verhouding.
Hulst 9 0
Vanaf offerte aanvraag via website/mail tot en met afspraak, uitvoering en oplevering helemaal tevreden. Fijne en prettige manier om zaken te doen en resultaat is helemaal naar wens. Met vriendelijke groet, Marjon Hulst
Vink 8 0
Goed en snel gedaan
van Reeuwijk 8 8
Het gras ligt er mooi in,de tijd zal het leren,de mannen waren vriendelijk en hebben het schoon Achtergelaten
van Ballegooy 10
Het gras ligt er nu 10 dagen in en ik heb het zojuist voor het eerst gemaaid. Het is prachtig, mooi gelegd. Erg aardige jongens, die me nuttige uitleg gaven over het onderhoud. Ben tevreden over de mat, de service en de staat waarin ze mijn tuin achterlieten. Een aanrader dus!
van Oosterhout 9 0
Vakkundig gelegd. Vriendelijke mensen. Alles wordt keurig opgeruimd. Een aanrader om van tuin en gras gebruik te maken. Min puntje dat je niet kunt pinnen, maar dat is dan ook het enige. Met vriendelijke groet, Petra van Oosterhout
Joost 8 0
Snel gelegd met creatieve oplossingen voor een niet standaard rechthoekige tuin. Mooi vol gras.
Rovers 10
Jongens waren netjes op afgesproken tijd aanwezig en in een uur en een kwartier waren ze weer weg en hadden er keurig netjes en strak 28 m3 gras erin liggen Ben dus zeer tevreden en zou iedereen hun aanraden
J.G.Roelof 9 0
Prima werk netjes gelegd en afgewerkt in een korte tijd, ook goed dat er is gebeld dat het wat later werd dan de afgesproken tijd.
Fam. Wagner 10
1april j.l. werd er bij ons gras gelegd. Verbaasd over het vakmanschap en de snelheid waarmee gewerkt werd. Zeer tevreden. Nu 10 dagen later, het groeit als kool. Wij zijn zeer tevreden en aan te bevelen.
P. Jamlean 10
Dik te vrede mooi en vakkundig ge legd
Verbakel 10
Snel en vakkundig gelegd, goede communicatie met duidelijke afspraken. Alles perfect opgeruimd en een prachtige grasmat is het resultaat!
Ekkelenkamp 10
Verliep vlot, van offerte aanvraag tot de aanleg
Jan van Dijk 9 9
Prima werk geleverd, tegen redelijke prijs.
Marc 10
Pas twee dagen geleden is ons gazon gelegd door Tuin en Gras en we genieten met volle teugen! Het was toch wel even zwaar voor de jongens om de zware grond mooi strak te krijgen, maar het is als een biljartlaken zo strak. Wij kunnen alleen maar iedereen aanraden om de jongens vanTuin en Gras het gazon te laten leggen. Vriendelijk, goede kennis van zaken en hard werkend. Prijs, kwaliteit en nette manier van werken zijn uitstekend! Onze dank is groot!
Meindert Duker 10
Snelle reactie na prijsaanvraag via de site. Mailwisseling met foto's over onze verwachting. Goed werk afgeleverd in 1 ochtend en tuin netjes achtergelaten.
Renť van Woerkom 9 0
2 weken geleden bij ons een nieuwe grasmat gelegd. Eerst de oude eruit gehaald. De nieuwe mat ligt er keurig in en begint al mooi op kleur te komen. Erg klantgericht en vakkundig.
E. Sipkema 8 0
Op het afgesproken tijdstip verschenen de mensen van Tuin en Gras om het oude gras weg te halen, de bodem bij te werken en te voorzien van groeimest. De rollen werden daarna keurig gelegd en gewalst. De randen sloten perfect aan op de stenen perkranden. De werkzaamheden hebben exact twee uur geduurd voor een oppervalkte van 60m2
Henrike Bos 10
Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe gazon dat vorige week vakkundig is gelegd door Tuinengras is gelegd! Prima kwaliteit voor een hele redelijke prijs
Pierre van Rosmalen 8 0
Goede avond ik moet even mijn complimenten maken naar jullie van mijn buurvrouw zeer netjes gewerkt en beleeft denk dat dat wel eens gezegd mag worden Met vriendelijke groet Pierre van Rosmalen
Lenearts 7 8
Geachte, Ik ben zeer tevreden over mijn gazon. Mooi geplaatst en nu reeds na ongeveer 4 weken zeer mooi ivm kleur en tevens dichtgegroeit.... Ik raad tuinengras dan ook aan voor mensen die een gazon willen en er ook snel van willen genieten. MVG Lenaerts Roland
Kleinschiphorst 10
Na contact te hebben opgenomen kon ons gazon van 24 m2 binnen een week worden gelegd. Nette en hard werkende jongens kwamen op tijd en binnen enkele uren was het gazon gelegd. In eerste instantie was het plan dat ik het gazon zelf zou leggen, maar gezien de gunstige prijs, besloten om dit te laten doen. Gazon is keurig gelegd en goed advies gekregen. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Fam. Christiaans 8 0
De heren hebben binnen 'no time' een mooi en straks gazon gelegd. Ziet er nog steeds (na een aantal maanden) zeer goed uit.
Gerrit Jan 10
Geweldige ervaring. Graszoden op tijd bezorgt. Vakkundig door de medewerkers Chento en Sven gelegd. Een verademing om morgens een mooi grasveld in je tuin te zien liggen. Een zeer klantvriendelijk bedrijf , dat zich uit in snelle correspondentie vanaf de offerte tot het aanleggen. Werknemers werken met duidelijk een doelstelling , zij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.De kwaliteit van het gras is voortreffelijk. Prachtig donkergroen en mooi dicht , vol gras. Als een tapijt. Er wordt gewerkt met professioneel materiaal. En de nazorg is meer dan voortreffelijk. Als u ook van plan bent graszoden aan te laten leggen, ga niet zelf aan het prutsen , voor een paar euro meer , bespaart u zich een hoop elende achteraf. Alle werkzaamheden worden perfect in volgorde van de offerte uitgevoerd. Ik ben een meer dan tevreden klant.
Roy 8 5
Mijn ervaring is zeer goed, jongens waren mooi op tijd en waren erg vriendelijk. De opdracht werd snel uitgevoerd, vrijdag bestellen en zaterdag stonden ze aan de deur. Jongens hebben bijna 400 km moeten rijden voor 33 m2 ook dit was geen probleem. De zoden lagen na 8 dagen al goed vast en het gras is echt groen GEWELDIG!! Tuinengras is echt een aanrader voor mensen die een strak en mooi gezon willen.
W.A. Drenth 10
Nadat ik gebeld had om een offerte te doen toekomen was in twee dagen alles overeengekomen en het vervangen van de zoden ingepland. De jongens die kwamen verwijderen en aanleggen waren zeer nette en hardwerkende mannen. Ze hebben de zoden keurig verwijderd en de grond omgeploegd daarna alles keurig geŽgaliseerd waarnaar de zoden konden worden gelegd. Ik kan niet anders zeggen dat het vaklui zijn, netjes en de prijs kwaliteit buitengewoon goed is, beter dan vele concurenten die ik daarover gesproken heb. Wat ongelofelijk was dat tijdens het aanvragen van de offertes ik gebeld ben door de concurrent en deze alleen maar kon afgeven op dit bedrijf, zelfs kwamen met details over de eigenaar omdat deze bij die concurrent heeft gewerkt en daar was weggegaan. Gelukkig heeft de eigenaar zijn kwaliteit volledig waargemaakt en zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Ze verdienen een pluim en hopelijk zal zijn vorige baas hiervan kunnen leren. Ga zo door. Gr Wim Drenth
Engelen 9 0
Na een offerte aanvraag waren de graszoden al binnen 2 weken gelegd, prijs/ kwaliteitverhouding prima, graszoden liggen er perfect bij. Zeer enthousiaste jonge mensen en uiterst beleefd. Ook op vragen via de email krijg je zeer snel een antwoord. Dit bedrijf is zeker een aanrader!! Zou een volgende keer voor het zelfde bedrijf kiezen. Ga zo door!!
Kydd 9 0
Advies: Begin er nooit zelf aan om oud gras weg te halen en opnieuw te leggen. Het is de moeite niet waard! Maar laat het lekker door Tuinengras.nl doen. We zijn er super blij mee! In een paar uurtjes waren ze klaar (100 m2). Was ons nooit gelukt
Gees Put 10
Alweer ruim een maand geleden is bij ons 50 m2 gras gelegd. Dit is zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het gras sloeg snel aan, binnen een week waren de naden al niet meer zichtbaar en moest eigenlijk al binnen 2 weken weer gemaaid worden. Mooi Gras! Zeer aan te bevelen
Fam. Noordhuizen 10
Vanmorgen 25m2 gras in onze tuin in Bergen Op Zoom gelegd. Top,vakwerk,en keurig nette mensen! Geven eerst netjes een hand (de jongste tuinman zijn naam is Thee,en drinkt ook Thee) als ze aankomen,en stellen zich voor. Werken hard en professioneel . Snel en een goede prijs. Nou hopen dat het gras ook van deze kwaliteit is,maar daar heb ik heel veel vertrouwen in. Zeker aan te bevelen!
van Leeuwen 9 0
Een maand geleden is bij ons en onze buurman graszoden gelegd. Wij zijn zeer tevreden, niet alleen van ons mooie gazon maar ook de service. De jongens waren vlot en vakkundig. We hebben het nu al een paar keer gemaaid en het gazon wordt met de dag voller, de kleur is ook zo mooi groen. Wij zullen iedereen ook dit bedrijf aanbevelen.
Luijendijk 8 5
Ik kan u tuinengras aanbevelen. Onlangs hebben zij nieuw gras in onze tuin gelegd. Het ziet er fantastisch uit. Het gras is gelegd door drie zeer vriendelijke en correcte jonge mannen. En dat alles voor een zeer redelijke bedrag.
Stein 7 0
Prima verzorgd, netjes op tijd en alles weer netjes opgeruimd.
Siebelink 9 0
Onze tuin is weer mooi groen! Gisteren zijn de graszoden gelegd, door vriendelijke jonge mannen. Het ziet er echt keurig uit.Wij zijn zeer tevreden
Jaap 9 0
Ik heb het oude gras laten verwijderen en nieuw laten plaatsen. Dit is naar tevredenheid gebeurd. De loopruimte is veegschoon opgeleverd. Er is op efficiente wijze gewerkt.
Niels van Rosmalen 9 5
Het leggen van 315 M2 graszoden. Beek (L) De jongens hebben uitstekend werk geleverd. Wij zijn zeer dik tevreden ,het is een aanbeveling dik waard ook voor andere mensen .De tuin ligt er geweldig bij.Wij zijn blij.
van Laren 8 0
Zeer tevreden over de werkzaamheden van tuin en gras. Na een vlotte reactie op onze offerte aanvraag en de e-mails daarop, hadden wij binnen enkele dagen een mooi groen gazon. De mannen kwamen enthousiast over en brachten binnen enkele uren een gazon van 120 m≤ aan.
Ingrid 8 0
Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn grasmatten tot nu toe. De heren die de grasmatten kwamen leggen waren correct en professioneel. De kwaliteit van het gazon ziet er goed uit. Ik heb het geheel als zorgvuldig ervaren.
Fam. van der Hoeven 9 0
Uitstekende service van Tuinengras.nl! De heren werken in een hoog tempo door, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en leveren een fantastische kwaliteit. Onze graszoden liggen er nu prachtig en keurig verzorgd bij. Wij kunnen dit bedrijf een ieder van harte aanbevelen. Fam. van der Hoeven
Raven 10
Beste mensen. de klus is geheel naar verwachting uitgevoerd en we zijn er meer dan tevreden mee. Prima personeel en een ware ambassadeur voor het bedrijf. dank voor de super snelle service. Groet, Johan Raven
Johan 9 0
Vandaag is ons gazon aangelegd door de mannen van tuinengras.nl, Tom en Sven zijn hier geweest. Zeer vlug gelegd met een uitstekend resultaat! Prijs is goed en het resultaat is enorm! wat een verschil.
Ilonka 8 0
De heren van Tuinengras.nl hebben afgelopen week de graszoden bij ons thuis gelegd. Ze waren zeer vriendelijk, werkten netjes en snel en het resultaat mag er wezen. Nu nog even een poosje sproeien en dan ziet het er hopelijk over een paar weken nog steeds zo mooi uit!
van Schaijk 9 3
Snel, goed, afspraak is afspraak. Wat wil je nog meer!
Gemiddeld 10 over 163 beoordelingen.