Beoordelingen

 Op deze pagina ziet u een overzicht van de beoordelingen die wij onlangs hebben ontvangen.

Hoofdinhoud

Thijssens

Grasmatten gekocht, zien er goed uit.

10

Hanson

Graszoden laten leggen door de heren van tuin en gras. Het is erg strak, mooi en snel gelegd. Een tevreden klant!

10

Damen

Tuin en Gras heeft bij ons een prachtige grasmat neergelegd. Personeel is beleefd, nauwkeurig en voldoet zonder problemen aan de wensen van de opdrachtgever. Na aanvankelijke uitstelling van geplande werkzaamheden kwam er extra personeel en werd de klus alsnog geklaard. Zonder het werk af te raffelen! En ook belangrijk: personeel is prettig in de omgang. Kortom: niets dan lof voor Tuin en Gras!

10

Vogels

De website is zeer informatief. Goede communicatie vooraf (je weet precies wat je kunt verwachten); ook de prijzen worden duidelijk genoemd. Alle tips en advies (vooraf, tijdens en na het leggen worden uitgebreid verteld). Een goede brochure. Rico neemt de moeite om op een zaterdag het perceel en aantal M2 te komen opmeten, daarna wordt het werk ingepland. Onze wens was om ons grote perceel (850m2) in 1 dag te leggen. Dit was geen probleem. Er kwam op de afgesproken dag een ploeg van 12 man. Het resultaat is helemaal naar onze wens en verwachting. Zelfs om alle bomen heen, werd het gras perfect neergelegd. Nergens is er een strookje gras vergeten. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

9

Chu

Goede communicatie, op tijd op locatie en heel mooi gelegd!

10

Loeffen

Graszoden laten bezorgen door tuin en gras, keurig op de bestelde dag geleverd. De jongeman had nog tips over de aanleg en onderhoud er van gegeven. Grasmatten zien er goed uit!

10

Verharen

prima werknemers. Vakkundig en vriendelijk. Gras ligt er goed bij echter op 3 plaatsen heb ik kale plekken circa 20 cm doorsnee) terwijl ik het gazon nog niet in gebruik heb.

9

Van der Holst

Ben heel erg tevreden met de nieuwe grasmat, hij ligt er mooi strak bij en is diep groen... prachtig. Prima werk geleverd, snel en professioneel gewerkt. En leuke en hardwerkende jongens. Dus van mij n dikke 10 !!!!!

10

Cornelissen

Prima gelegd en uitgelegd wat te doen.

9.9

Wierikx

In mei dit jaar 1e keer aanleg nieuwe grasmat. Mooie kwaliteit gras en super aangelegd. Helaas waren er problemen ontstaan met de ondergrond. Onlangs is er een nieuwe, kosteloze grasmat aangelegd op het advies van Rico. Geen discussie. Dit is pas Klantenservice! Wij vinden Tuin en Gras een topbedrijf (echte aanrader!)waarbij vakkundigheid en kwaliteit geen beloftes zijn maar werkelijkheid. Wij Danken speciaal hiervoor Rico, Sven en Patrick. Inderdaad meer dan tevreden klanten.

10

Hemmink

Graszoden zelf gelegd. Kwaliteit/prijs is uitstekend.

10

Van Erp

Besteld, en de volgende dag werd het gras geleverd. Mooi groen en dicht van structuur, nu volop aan het sproeien! Bedankt voor de snelle service en de mooie zoden.

10

Henrico

Graszoden laten bezorgen bij ons in Rosmalen. Waren keurig op tijd en het gras ziet er zeer mooi uit!

10

Van Son

Keurige mannen.Het gras moet nu gaan groeien. Is het mogelijk om aaltjes te bestellen voor in het najaar .

10

Boon

Goed gelegd! Aardige gasten die hard werken.

10
Vakantiesluiting van 19 juli tot en met 3 augustus.