Wie zijn we?

Tuin en Gras BV is een familiebedrijf dat zich grotendeels heeft gericht op de verkoop en aanleg van graszoden en daarnaast nog overige hovenierswerkzaamheden vervult. Van een oud grasveld tot een prachtig nieuw groen gazon. Kwaliteit en service zijn daarbij zeer belangrijke punten voor ons. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.


Na lang ervaring opgedaan te hebben in de graszoden- en tuinwereld zijn we Tuin en Gras BV begonnen. Nu, vele jaren verder, kunnen we zeggen dat we zeer trots zijn op de behaalde resultaten.
We zijn begonnen met slechts één bestelauto en aanhanger, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met een compleet wagen- en machinepark. De onderneming bestaat uit een hechte groep van vrienden en familie. Dit draagt bij aan het feit dat we veel voor elkaar en de klanten over hebben.

Tegenwoordig is geen tuin ons meer te groot of te klein. Vanuit Geffen (Noord-Brabant) vertrekken elke dag onze medewerkers van de buitendienst naar alle hoeken van het land en zelfs in België zijn we zeer actief. We zijn inmiddels één van de grootste partijen voor het aanleggen van graszoden. Natuurlijk kunnen we wel zeggen dat we goed zijn, maar gelukkig blijkt dit ook uit de aanvragen die vaak via bestaande klanten komen. Vrienden, kennissen, familie of andere relaties worden in dergelijke gevallen geadviseerd om hun tuin door ons te laten aanleggen. Dat is iets waar we zeer trots op zijn!


Omdat we onze klanten graag snel van dienst willen zijn, zitten op kantoor onze collega's klaar om direct te helpen. Offertes dienen snel beantwoord te worden en de telefoon laten we niet graag onbemand. Doordat we flexibel zijn met plannen kunnen we zelfs in het hoogseizoen veelal iedere tuin binnen 14 dagen aanleggen.