Wie zijn we?

Tuin en Gras Graszoden is een "hoveniers bedrijf" dat zich volledig heeft gericht op het verkopen en aanleggen van graszoden. Van een oud gazon tot een prachtig groen nieuw grasveld. Kwaliteit en service zijn daarbij een zeer belangrijke punten voor ons, wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.


Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de graszoden wereld ben ik (Rico Giling) zelfstandig Tuin en Gras begonnen. Nu een aantal jaren verder kan ik zeggen dat we zeer trots zijn op het behaalde resultaat. Begonnen met een auto en aanhanger, beschikken we inmiddels over een heel wagen- en machinepark om van elke tuin een succes te kunnen maken. Geen tuin is ons meer te groot en ook niet te klein. Vanuit Geffen (Noord-Brabant) vertrekken elke dag de ploegen "gras leggers" naar alle hoeken van het land en zelfs in België zijn we zeer actief. We zijn inmiddels één van de grootste partijen voor het aanleggen van graszoden. We kunnen natuurlijk wel zeggen dat we goed zijn, maar uit aanvragen blijkt dat het vaak voorkomt dat mensen via vrienden, kennisen, familie of andere relaties geadviseerd worden om hun tuin door ons te laten aanleggen.


Omdat we onze klanten graag snel van dienst willen zijn, zitten een paar van onze collega's klaar om de klanten direct te helpen. Offertes dienen snel beantwoord te kunnen worden en de telefoon laten we niet graag onbeantwoord achter. Door dat we flexibel zijn met plannen kunnen we zelfs in het hoogseizoen iedere tuin binnen 14 dagen aanleggen.