Hoofdinhoud

Tuin en Gras BV is een familiebedrijf dat zich grotendeels heeft gericht op de verkoop en aanleg van graszoden en daarnaast nog overige hovenierswerkzaamheden uitvoert. Van een oud grasveld tot een prachtig nieuw groen gazon. Kwaliteit en service zijn daarbij zeer belangrijke punten voor ons. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.


Na lang ervaring opgedaan te hebben in de graszoden- en tuinwereld zijn we Tuin en Gras BV begonnen. Nu, vele jaren verder, kunnen we zeggen dat we zeer trots zijn op de behaalde resultaten.
We zijn begonnen met slechts één bestelauto en aanhanger, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met een compleet wagen- en machinepark. De onderneming bestaat uit een hechte groep van vrienden en familie. Dit draagt bij aan het feit dat we veel voor elkaar en de klanten over hebben.

Naast dat wij bekend staan als graszoden specialist, voeren wij inmiddels véél meer werkzaamheden uit. Wist u bijvoorbeeld al dat wij met ons zusterbedrijf ‘Kunstgrashuis B.V.’ door heel Nederland actief zijn om kunstgras te installeren?

 

Waar wij ons vroeger bezig hielden met slechts de aanleg van natuur- en kunstgras, is Tuin en Gras tegenwoordig in te zetten voor uw complete tuinrenovatie. Dit doen wij onder de naam TG Groenprojecten. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van erfafscheidingen zoals hagen of een schutting. Maar ook bijvoorbeeld het (her)bestraten van uw tuin met klinkers of tegels behoort tot de mogelijkheden. Voor alle werkzaamheden hebben wij échte vakmannen in huis. Hierdoor zijn we erg flexibel en creatief ingesteld en weten we dat we dat wij voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden. 

 

Grondwerkzaamheden op middelgrote én kleine projecten zijn voor ons uit te voeren doordat we beschikken over een uitgebreid machinepark met werk- en voertuigen. Zo hebben wij het bijvoorbeeld ook over een trekker met zaaimachine. Deze combinatie zorgt ervoor dat we grote oppervlakten kunnen zaaien. Hierbij kunt u denken aan speelvelden, sportvelden en grote tuinen (>500 m2).

 

Door de grote hoeveelheid kennis die we in huis hebben is in 2018 het idee ontstaan om een webshop op te richten. Hierbij komen een voordelige aanschaf van kwalitatief hoogstaande producten én specialistisch advies samen. Hieruit is Grasproducten.nl ontstaan. Deze webshop groeit ieder jaar. We merken duidelijk dat mensen onze ervaring, advies en kennis op waarde schatten.

 

Omdat we onze klanten graag snel van dienst willen zijn, zitten op kantoor onze collega's klaar om direct te helpen. Offertes dienen snel beantwoord te worden en de telefoon laten we niet graag onbemand. Doordat we flexibel zijn met plannen kunnen we zelfs in het hoogseizoen veelal iedere tuin binnen 14 dagen aanleggen.