Als zakelijke klant bestellen bij Tuin en Gras

Bij Tuin en Gras Graszoden kunt u als zakelijke klant een groot voordeel halen als het gaat om kwaliteit, prijs en gemak. Als B2B klant bij Tuin en Gras profiteert u van de hoge kwaliteit graszoden tegen een aantrekkelijke prijs, levering op locatie, transparante wijze van factureren en offreren. Daarnaast levert Tuin en Gras professionele onderhouds- en aanlegproducten.


Graszoden bestellen als hovenier

Bent u hovenier en legt u regelmatig een tuin met graszoden aan, dan kunnen wij u voorzien van de beste graszoden zonder plastic netten. De graszoden worden dagelijks vers gesneden. Ook de bemesting wordt indien gewenst bijgeleverd en de graszoden kunnen op elke werklocatie afgeleverd worden ongeacht de hoeveelheid. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, inclusief het transport van de graszoden, kunnen wij snel schakelen en kunnen wij met met behulp van onze kooiaap de graszoden op de gewenste werkplek plaatsen. Afhaal bij ons in Geffen is natuurlijk ook altijd mogelijk.


Leverancier voor uw tuincentrum

Ook tuincentra behoren tot onze vaste klanten. Er kan afgesproken worden dat wij op standaard dagen komen leveren. Wanneer elke week de bestellingen tijdig doorgegeven worden, dan zorgen wij dat de graszoden op afgesproken tijden afgeleverd worden. Bestellingen kunnen ook in dit geval 24/7 via ons systeem en de persoonlijke inlogcode doorgegeven worden. De graszoden worden op pallets van 1.20 x 1.20m afgeleverd en de graszoden zijn netjes ingetaped. 

 

Eenvoudig bestellen

Wat is er nu handiger dan waar je ook bent online te kunnen bestellen? Door uzelf als zakelijke klant te registeren kunt eenvoudig bij ons bestellen en behoudt u het overzicht. U kunt 24/7 bestellingen bij ons plaatsen vanaf uw mobiel of laptop. Bestelgemak staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Met een paar klikken heeft u een bestelling geplaatst en reeds geplaatste bestellingen blijven staan in het overzicht, zo bouwt u een historie op en kunt u aan het einde van het jaar eenvoudig zien hoeveel u op jaarbasis afgenomen heeft.

U kunt uw bestelling bij ons in Geffen afhalen, maar we kunnen het natuurlijk ook bij u of uw klant afleveren. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid wagenpark waaronder een vrachtwagen met meeneemheftruck.


Zakelijke prijzen graszoden

Wanneer u zich al zakelijke klant bij ons registreert profiteert u van een zakelijke korting. Alle actuele prijzen en kortingen kunt u eenvoudig terugvinden in ons inlogsysteem. Op deze manier blijft het transparant en kunt u tevens snel schakelen met prijsopgaven naar uw klanten.


Facturatie

Ook de facturatie verloopt bij ons erg eenvoudig. De facturatie is altijd achteraf per bank, deze verloopt volledig via het systeem. Wanneer u dus inlogt in ons systeem kunt u uw facturen inzien en uitprinten. Ook hierin streven wij naar transparantie en overzichtelijkheid.


Voordelen voor onze zakelijke klanten;

  • Hoge kwaliteit graszoden
  • Direct van het land naar de klant
  • Bestelgemak
  • Transparant en overzichtelijk
  • Factuurhistorie en betalen op factuur
  • Zakelijke kortingWilt u zich als zakelijke klant registreren bij Tuin en Gras Graszoden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  
Velden met * zijn verplicht