Hoofdinhoud

Woont u in Zuid-Holland en wilt u graag graszoden laten leggen? Tuin en Gras heeft in Zuid-Holland al vele grasmatten gelegd. Wij realiseren uw grasproject binnen 14 dagen en geven 3 maanden garantie op het eindresultaat.

 

Projecten in Zuid-Holland

We hebben al in vele plaatsen graszoden gelegd. Veel van onze projecten in Zuid-Holland zijn gerealiseerd in en rondom Rotterdam, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.

 

Graszoden van hoge kwaliteit

U verdient graszoden van de hoogste kwaliteit. Bij ons worden de graszoden dagelijks vers gesneden en gecontroleerd op kwaliteit. Bij de controle letten wij o.a. op de volgende punten:

 

  • Dichtheid van de graszoden
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 

Ondergrond in Zuid-Holland

Bij het leggen van de graszoden letten we op de onderliggende grondsoort. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop we de graszoden leggen. Zuid-Holland kent verschillende grondsoorten, zoals: veen, klei, zand en rivierklei. Zoals u ziet, veel diversiteit. Wij weten waar op moeten letten bij het leggen van de graszoden. Op deze manier kunt u veel langer van uw grasmat genieten.

 

Graszoden prijzen

Via de pagina graszoden prijzen vindt u eenvoudig de kosten voor het aanleggen of kopen van graszoden bij Tuin en Gras.

 

Gevestigd in Geffen

Tuin en Gras is gevestigd in Geffen. Dit ligt tussen Den Bosch en Oss. We werken echter landelijk met een aantal professionele teams die ook snel in bijvoorbeeld Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag of Zoetermeer zijn. Wilt u graag snel een strakke grasmat realiseren? Wij leggen de graszoden binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Goede vrijdag geopend!
Graszoden kopen in Geffen of Elst?
Bestel nu!