Graszoden Almere

9,5

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Almere of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Almere door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in Almere

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Almere en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen Almere

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in Almere

Wilt u graszoden kopen en zelf het gazon aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Goedkope graszoden bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website tegen scherpe prijzen.


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.


Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Henrike Bos 10
Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe gazon dat vorige week vakkundig is gelegd door Tuinengras is gelegd! Prima kwaliteit voor een hele redelijke prijs
Vink 8 0
Goed en snel gedaan
Van Heiloo 9 5
Op internet kwam ik verschillende aanbieders tegen. De website van Tuin en Gras bracht me het juiste gevoel. Vervolgens een offerte aangevraagd, welke ik binnen enkele uren had ontvangen. 7 dagen later is het gazon bij ons aangelegd. De enthousiaste mannen werkten hard, het gazon ziet er super uit! Naast de keurige werkwijze en het mooi gazon kregen we nog eens uitgebreid uitleg op papier en van de collega hoe we het gazon moesten verzorgen.
Van der Veen 10
Zeer tevreden. De heren waren mooi op tijd en hebben de klus snel geklaard. Prima prijs voor de kwaliteit die is geleverd.
van Tilburg 10
Gras ziet er mooi uit. Offerte aanvraag en reactie tijd ging zeer vlug. Prima werk mannen!