Speelgazon - Het perfect speelgras voor uw tuin

Hoofdinhoud


Als u er over denkt om een nieuw gazon aan te leggen is het belangrijk om af te wegen wat voor u belangrijk is. Moet het gras bestand zijn tegen een stootje, zware druk of een potje voetbal: overweeg dan eens de graszoden van tuinengras.nl. Want: of u er nou met vrienden op gaat barbecueën, de kinderen er op ravotten of voetballen, of er dagenlang een opblaasbaar zwembad op staat: onze speelgazon graszoden zijn er niet van onder de indruk en herstellen uitermate snel, ook na intensief gebruik.

Unieke samenstelling

Onze graszoden hebben de meest optimale samenstelling voor een sterk gazon. De combinatie van bijvoorbeeld Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenk garanderen sterkte en veerkrachtigheid. Onze zoden zijn graag de betrouwbare en mooie ondergrond van allerlei activiteiten.

Wat vraagt een speelgazon van u?

Onze graszoden worden graag goed onderhouden. Ze houden van regelmatige besproeiing en af en toe bemesting, en kijken uit naar iedere periodieke maaibeurt. En dat geldt eigenlijk voor iedere grassoort. Wat krijgt u ervoor terug: een oersterk gazon dat u jarenlang plezier biedt. Behalve sterk is het echter ook een mooi siergazon. Iedereen zal zien hoe prachtig het erbij ligt, vooral als het even niet wordt gebruikt en net is gemaaid.

De beste graszoden voor een mooi speelgazon

Soms denken mensen dat graszoden bij intensief gebruik los kunnen raken. Wij stellen u gerust. De door ons gebruikte graszaden zijn van de best verkrijgbare kwaliteit. Daardoor zijn de graszoden erg stevig. Vanaf het moment van leggen groeien ze naar elkaar toe en vormen ze één geheel: een strak en sterk speelgazon. Wij weten wat een goed speelgazon te verduren heeft. Ons speelgazon weerstaat elk intensief gebruik, zoals een gevuld zwembad, de jaarlijkse barbecue en een stevig potje voetbal. Het raakt niet los of beschadigd.

Voordelen van speelgras

Ons speelgras is het beste gras voor actieve mensen en uitbundige kinderen. Het is ook prima te gebruiken in speeltuinen en parken. Speelgras heeft veel te verduren, maar is daarop berekend en herstelt snel. En door de dichtheid voldoet het ook prima als siergras.

Eigenschappen

We sommen kort de eigenschappen van een speelgazon voor u op:
• erg geschikt voor betreding en intensief gebruik
• kan prima tegen droogte
• bestand tegen kort maaien
• herstelt goed en snel
• vraagt minimaal onderhoud