Graszoden leggen Zeist

Woont u in om rondom Zeist en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.


Regio Zeist

Woont u in Zeist, Den Dolder, Austerlitz, Driebergen, Bunnik, Soesterberg, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Utrecht of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt u binnen nu en 14 dagen tegen een mooi donkergroen gazon aankijken? Schakel dan de professionals van Tuin en Gras in.


Aanwezige landschappen in de regio Zeist

U staat er wellicht niet bij stil maar de aanwezige grondsoort heeft invloed op de manier waarop we de graszoden aanleggen. Als we kijken naar de regio Zeist dan zien we de volgende landschappen:


  • Laagveenlandschap
  • Rivierkleilandschap
  • Zandlandschap

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat we weten hoe we een gazon aanleggen dat voor een lange tijd mee gaat.


Graszoden van hoge kwaliteit

Tuin en Gras zet in op kwaliteit. Dat begint natuurlijk met graszoden die van de hoogste kwaliteit zijn. Hieronder ziet u hoe we de kwaliteit hoog houden:


  • Graszoden die dagelijks vers gesneden worden
  • Dagelijks controle van de graszoden op de volgende punten: dichtheid van het gras, 100% onkruidvrij, vochtgehalte, sterkte van de graszoden, juiste kleur

Professionele organisatie

Tuin en Gras is een professionele organisatie. We hebben vakkundige mensen die veel ervaring hebben met het leggen van graszoden. En we hebben het aan de achterkant zo georganiseerd dat we binnen 14 dagen uw gazon kunnen realiseren.


“graszoden 


Onze klanten aan het woord

Wij laten graag onze klanten aan het woord:


”Offerte en afspraak waren snel voor elkaar. De mannen die het gras legden, kwamen heel correct over en hadden duidelijk veel ervaring èn plezier in hun werk. En dat alles voor een redelijke prijs! We zijn dik tevreden!”


”Mooie graszoden, de mannen van Tuin en Gras hebben bij ons 80 m2 graszoden aangelegd. En dit binnen 2 uur tijd, ongelofelijk hoe snel dit is gegaan. Het ziet er prachtig uit! Bedankt!”


Over Zeist

Zeist is de derde grootste gemeente in de provincie Utrecht en vestigingsplaats van de KNVB. De stad ligt ten Oosten van de stad Utrecht en wordt ook wel de slotstad genoemd. Dit vanwege de aanwezigheid van het kasteel Slot Zeist. Leuk om te weten: Slot Zeist is tot 1924 altijd in handen van particulieren geweest. Toen heeft de gemeente het gekocht. In 1969 is het slot gerenoveerd onder leiding van architect Johannes Bernardus van Asbeck.


Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400