Hoofdinhoud

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Waalre of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Waalre door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Graszoden kopen in Waalre

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Waalre en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:

 

  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

Graszoden prijzen Waalre

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.

 

Gaat u het gazon zelf aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen of laten bezorgen aan huis.

 

Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

 

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? Op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


 

Beoordelingen

Jaap

Ik heb het oude gras laten verwijderen en nieuw laten plaatsen. Dit is naar tevredenheid gebeurd. De loopruimte is veegschoon opgeleverd. Er is op efficiente wijze gewerkt.

9

van de Vortst

We stonden positief te kijken hoe de medewerkers ons aanspraken en betrokken bij het leggen van het gras. Ik heb jullie al bij verschillende mensen aanbevolen. Hopelijk is de kwaliteit minstens zo als de service.

10

van Dijk

De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben heel secuur gewerkt. Duidelijke informatie gekregen over het onderhoud en de graszoden zijn snel en goed gelegd.Geniet nu van een mooi gazon, dus ben dik tevreden !

10