Graszoden Veldhoven

9,8

Woont u in of rondom Veldhoven en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze vanzelfsprekend onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.


Grondsoort in Veldhoven

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. In en rondom Veldhoven hebben we te maken met een zandlandschap. Wij zorgen ervoor dat we tijdens het leggen van de graszoden en ondergrond op de juiste manier prepareren. Zodat de grasmat lang kan meegaan en zodat het water goed weg kan lopen mocht het regenen.


Waarom graszoden kopen van Tuin en Gras?

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden door Tuin en Gras te laten leggen, dan kiest u voor de volgende voordelen:


 • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
 • Graszoden van de beste kwaliteit.
 • Garantie op het door ons geleverd werk.
 • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
 • Snelle offerte reactie
 • Graszoden kopen en bestellen tegen scherpe prijzen


Controle van grasmatten op kwaliteit

Zoals we al aangaven leveren we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo worden onze graszoden dagelijks vers gesneden. Een voorwaarde voor het realiseren van strak aangelegde grasmatten. Daarnaast controleren we iedere dag onze graszoden op o.a. de volgende punten:


 • Dichtheid van het gras
 • Geen onkruid in de graszoden
 • Dikte van de gesneden graszoden
 • Vocht gehalte van de graszoden
 • Sterkte van graszoden

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. U wilt tenslotte een mooie grasmat die nog jaren mee gaat.


“graszoden” 


Uw scherpe prijs berekenen

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen regio Veldhoven

Woont u in Winterle, Vessem, Knegsel, Steensel, Eersel, Oirschot, Oos-, West- of Middelbeers, Hoogeloon, Netersel, Bladel, Hapert, Lage Mierde, Hooge Mierde, Reusel of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw grasproject realiseren.


Gaat u het gazon zelf aanleggen? U kunt uiteraard de graszoden kopen


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.


Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Greveraars 10
Mooi op tijd, het gras ligt er prachtig bij goede service en alles snel en netjes afgewerkt zeker een aanrader prima kwaliteit prijs verhouding.
de Lignie 10
Keurig aangelegde grasmat van goede kwaliteit gras. Nauwelijks onkruid in de grasmat. Duidelijke instruktie voor maaien en onderhoud. Zeer tevreden met het uitgevoerde werk
Klaas Hoebe 9 5
Fijne communicatie met het kantoor en het personeel. De aanleg verliep keurig.