Van 5 tot 24 augustus zijn wij gesloten voor afhaalmogelijkheden zie de pagina 'Graszoden bestellen'.

Graszoden 's-Hertogenbosch

9,7

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in 's-Hertogenbosch of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in 's-Hertogenbosch door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in 's-Hertogenbosch

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in 's-Hertogenbosch en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen 's-Hertogenbosch

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in 's-Hertogenbosch

Wilt u het gazon zelf aanleggen met premium graszoden, en dus de graszoden kopen? Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen in Geffen of laten bezorgen aan huis.Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Rooijakkers 8 0
Mooi strak gazon, slaat goed aan.
Kanters 10
Mooie graszoden, de mannen van Tuin en Gras hebben bij ons 80 m2 graszoden aangelegd. En dit binnen 2 uur tijd, ongelofelijk hoe snel dit is gegaan. Het ziet er prachtig uit! Bedankt!
Penning 10
Keurig op tijd, en mooie graszoden. Zo als geoffreerd alle stappen ondernomen van A tot Z. Groen en strak aangelegd. Vriendelijk personeel!
heer/mevrouw Jansse 10
Zeer tevreden. Op tijd, zeer efficient en niet moeilijk gedaan of het extra rekenen van enkel tienden meer m2 gras. Aardige heren. Moet natuurlijk wel het resultaat afwachten. Na 1 dag nog wat kort..... Groet Peter Jansse
Joost 10
Binnen 14 dagen aangelegd. De aanlegploeg werkte zeer snel en netjes. Het gras is inmiddels goed aangeslagen. Bedankt voor de kwaliteit en service
Daalder 10
Offerte was snel binnen, snelle reactie gehad per e-mail op vragen. De graszoden zijn prachtig geleverd en snel aangelegd. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf.