Graszoden Ouderkerk aan de Amstel

10,0

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Ouderkerk aan de Amstel of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Ouderkerk aan de Amstel door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in Ouderkerk aan de Amstel

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen Ouderkerk aan de Amstel

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in Ouderkerk aan de Amstel

Wilt u graszoden kopen en zelf het gazon aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Goedkope graszoden bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website tegen scherpe prijzen.


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.


Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Gees Put 10
Alweer ruim een maand geleden is bij ons 50 m2 gras gelegd. Dit is zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het gras sloeg snel aan, binnen een week waren de naden al niet meer zichtbaar en moest eigenlijk al binnen 2 weken weer gemaaid worden. Mooi Gras! Zeer aan te bevelen
Meindert Duker 10
Snelle reactie na prijsaanvraag via de site. Mailwisseling met foto's over onze verwachting. Goed werk afgeleverd in 1 ochtend en tuin netjes achtergelaten.