Graszoden Oss

9,7

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Oss of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Oss door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in Oss

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Oss en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen Oss

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in Oss

Wilt u het gazon zelf aanleggen met premium graszoden, en dus de graszoden kopen? Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen in Geffen of laten bezorgen aan huis.Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Erp 8 0
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Tuin en Gras. De graszoden zijn zeer mooi, volgroeid en groen. De mannen waren op de afgesproken tijd. Alleen jammer dat ze de bemesting voor over het gazon waren vergeten te leveren, wat overigens de zelfde avond nog werd opgelost. goede service en uitstekend gras!
van Lieshout 10
Zeer tevreden over traject van aankijken werk, tot aan de aanleg van ongeveer 100 m2. Zeer snelle respons tijd. De jongens zijn echt super harde werkers die van aanpakken weten. Zeker een dikke aanrader. Wij zijn zeer blij met ons nieuwe gazon.
van den Broek 9 5
De mannen hebben perfect werk afgeleverd. Het ziet er strak uit en kwaliteit van het gras bevalt ons ook goed! De aanleg ging erg snel en de jongens waren erg gezellig.
Van Heumen 10
Gras is goed aangegroeid en ziet er mooi uit! Snel gelegd en al het oude gras opgeruimd!
Kloosterman 10
De aanleg ging echt heel snel, en het ziet er super uit! bedankt!
Siebelink 9 0
Onze tuin is weer mooi groen! Gisteren zijn de graszoden gelegd, door vriendelijke jonge mannen. Het ziet er echt keurig uit.Wij zijn zeer tevreden
Arends 10
De ploeg is zeer secuur te werk gegaan en hebben onze tuin tot een compleet plaatje gebracht. Erg dankbaar voor hun inzet en het prachtige gras.
Van Erp 10
Besteld, en de volgende dag werd het gras geleverd. Mooi groen en dicht van structuur, nu volop aan het sproeien! Bedankt voor de snelle service en de mooie zoden.
Hemmink 10
Graszoden zelf gelegd. Kwaliteit/prijs is uitstekend.
Loeffen 10
Graszoden laten bezorgen door tuin en gras, keurig op de bestelde dag geleverd. De jongeman had nog tips over de aanleg en onderhoud er van gegeven. Grasmatten zien er goed uit!