Hoofdinhoud

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Nederweert of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in Nederweert door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Graszoden kopen in Nederweert

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in Nederweert en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:

 

  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

Graszoden prijzen Nederweert

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.

 

Gaat u het gazon zelf aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Via onze site kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn wanneer u de graszoden bij ons wilt kopen. Uw bestelling kunt u bij ons afhalen of laten bezorgen aan huis.

 

Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

 

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? Op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


 

Beoordelingen

Marjo

Ons gazon in onze achtertuin is aangelegd door Tuin en Gras en ziet er prachtig uit! Het is een genot om te zien hoe je tuin opknapt van een mooi strak gelegd gazon. Wij zijn super tevreden van de offerte tot en met het werk. De jongens van Tuin en Gras waren vriendelijk en bereid tot uitleg ook over het verder onderhoud om het gras mooi te houden! De verhouding prijs en kwaliteit is prima en wij kunnen Tuin en Gras dan ook aanraden aan iedereen.

9

Derckx

Heel tevreden. Snel reactie op mail, goede prijs en snel te leveren. Keurig en vriendelijk personeel een een prachtige grasmat. Super!

10
Openingstijden
In de winterperiode zijn wij geopend van 09.00 tot 16.00 uur