Graszoden leggen Markelo

Woont u in of rondom Markelo en wilt u graag een strakke grasmat met mooi gras. Wij leggen binnen 14 dagen graszoden in bijvoorbeeld uw tuin of op uw balkon. Ziet u het al voor u: binnen 14 dagen een strakke groene grasmat. Uiteraard gebruiken we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze onkruidvrij, donkergroen van kleur en vrij van netten.


Regio Markelo

Markelo ligt in de buurt van grote plaatsen zoals Hengelo, Enschede, Almelo, Apeldoorn en Deventer. Andere plaatsen in de regio zijn Goor, Lochem, Holten, Rijssen, Enter, Delden, Laren, Haaksbergen, Neede, Borne, Wierden en Nijverdal. Woont u in deze regio? Dan komt Tuin en Gras graag bij u langs om professioneel en snel een mooi gazon te realiseren.


Grondsoort in de regio Markelo

De grondsoort is belangrijk bij de aanleg van graszoden. De grondsoort is afhankelijk van het aanwezige landschap. In Markelo en omgeving zien we de volgende landschappen:


 • Rivierkleilandschap
 • Zandlandschap

Wij zorgen ervoor dat we vooraf weten welke grondsoort er bij u aanwezig is. We willen namelijk dat u gazon lang mee gaat.


Waarom graszoden van Tuin en Gras?

Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden door Tuin en Gras te laten leggen, dan kiest u voor de volgende voordelen:


 • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
 • Graszoden van de beste kwaliteit.
 • Garantie op het door ons geleverd werk.
 • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
 • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Controle van grasmatten op kwaliteit

Zoals we al aangaven leveren we graszoden van de hoogste kwaliteit. Zo worden onze graszoden dagelijks vers gesneden. Een voorwaarde voor het realiseren van strak aangelegde grasmatten. Daarnaast controleren we iedere dag onze graszoden op o.a. de volgende punten:


 • Dichtheid van het gras
 • Geen onkruid in de graszoden
 • Dikte van de gesneden graszoden
 • Vocht gehalte van de graszoden
 • Sterkte van graszoden

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. U wilt tenslotte een mooie grasmat die nog jaren mee gaat.


“graszoden 


Wat zeggen onze klanten

Wij laten graag onze klanten aan het woord. Dit zeggen klanten over ons:


”Een maand geleden is bij ons en onze buurman graszoden gelegd. Wij zijn zeer tevreden, niet alleen van ons mooie gazon maar ook de service. De jongens waren vlot en vakkundig. We hebben het nu al een paar keer gemaaid en het gazon wordt met de dag voller, de kleur is ook zo mooi groen. Wij zullen iedereen ook dit bedrijf aanbevelen.” Fam. van Leeuwen


Alweer ruim een maand geleden is bij ons 50 m2 gras gelegd. Dit is zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het gras sloeg snel aan, binnen een week waren de naden al niet meer zichtbaar en moest eigenlijk al binnen 2 weken weer gemaaid worden. Mooi Gras! Zeer aan te bevelen.” Gees Put


Meer beoordelingen bekijken >>

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt u graag graszoden laten leggen maar heeft u nog wat vragen? Bel +31(0)73-2600400.