Grasrollen van de beste kwaliteit

Hoofdinhoud

Wilt u een mooi groen grasveld aanleggen in uw tuin voor een verzorgde uitstraling? Onze grasrollen zijn van hoge kwaliteit en speciaal aangepast aan uw wensen en tuin. U zult alleen maar profijt hebben van de aanleg van grasrollen in uw tuin. Zo is er veel minder kans op onkruid en de grasrollen zijn van uitstekende kwaliteit. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? De grasmatten van Tuin en Gras zijn dan echt ideaal. In tegenstelling tot tegels geven grasmatten letterlijk en figuurlijk meer groen in uw tuin. Het maakt uw tuin meer levendig en het staat mooi in contrast met planten en bloemen. Grasmatten zijn echt een meerwaarde voor uw tuin. Daarnaast zijn de grasmatten makkelijk te onderhouden waardoor u er jaren plezier aan beleefd en kunt genieten van uw mooie tuin met gras.

Hoogwaardige kwaliteit grasrollen kopen

Wilt u grasrollen kopen? Dan is het heel belangrijk dat u grasrollen aanschaft van hoge kwaliteit voor een langere levensduur. De grasmatten van Tuin en Gras worden gekweekt op zandgrond.Het voordeel hiervan is dat de grasrollen makkelijk los te snijden zijn. Voor u betekent dit dat de grasmatten eenvoudig op maat gesneden kunnen worden aangepast aan de afmetingen en verhoudingen van uw tuin. Het kweken zonder netten is langer proces wat resulteert in grasrollen van een betere kwaliteit.

Grasrollen zelf aanleggen of laten leggen

Vind u het vooral belangrijk dat de grasmatten nauwkeurig worden aangelegd? Of heeft u zelf weinig tijd? Tuin en Gras ontzorgt u graag en legt de grasrollen graag bij u aan. Mocht u zelf groene vingers hebben en genoeg tijd dan is het zelf aanleggen van de graszoden een goede optie. Om de levensduur van de grasmatten te verhogen is het bij de aanleg van belang om de tijd te nemen. Hierdoor bent u na de aanleg verzekerd van een prachtig verzorgt gazon. Als u zelf aan de slag gaat met de aanleg van uw grasrollen dan hebben wij een handleiding voor u op onze website. De volledige handleiding ‘ graszoden leggen’ helpt u stap voor stap bij het leggen van de grasrol. Het voordeel van laten leggen is dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Onze professionals hebben veel ervaring en het scheelt u kostbare tijd.Online grasrollen bestellen

Tuin en gras heeft een volledig aanbod aan grasrollen en onderhoud. U kunt u grasmatten online bestellen bij Tuin en Gras door aan te geven hoeveel vierkante meter aan grasrollen u nodig heeft. Voor meer prijsinformatie of het opvragen van een offerte kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice.

Grasrollen thuis laten bezorgen

Als u uw grasmatten bij ons heeft besteld dan leveren wij de grasmatten uiteraard thuis bij u af. Na akkoord op de offerte heeft u direct de mogelijkheid om een datum aan te geven waarop onze chauffeur de grasrollen kan bezorgen. Heeft u ervoor gekozen om de grasrollen te laten leggen? Dan bieden wij u graag onze professionele legservice aan. Onze vakbekwame medewerkers zorgen er graag voor dat uw gekochte grasrollen zorgvuldig bij u worden gelegd. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u uiteraard graag verder bij het uitkiezen van een mooie grasrol op maat voor uw tuin.

Goede vrijdag geopend!
Graszoden kopen in Geffen of Elst?
Bestel nu!