Dikte en hoogte van graszoden

Of u nu een speel- of siergazon wilt aanleggen met onze graszoden, voor elke toepassing hebben onze graszoden de juiste dikte. Door het aanschaffen van graszoden kunt u bovendien binnen korte tijd genieten van uw aangelegde gazon!

Wat is de dikte van de graszoden?

Onze graszoden worden op een perfecte dikte gesneden van 1,5 á 2 centimeter, om u van een mooi gazon te voorzien. Onze graszoden bestaat uit een goede wortelgestel en gras en hebben ook alle tijd gehad om uit te groeien tot een stevige en volle grasmat. Bij het kweken van onze graszoden wordt rekening gehouden met het milieu en daarom worden alleen ecologisch verantwoorde (organische) middelen gebruikt. Wilt u graszoden bestellen en ze thuis laten bezorgen als particulier? Dan worden deze veelal geleverd op een pallet van 120 x 120 cm. Op één zo’n pallet passen maximaal 83 m² gazonrollen graszoden. Heeft u vragen? Meer informatie over afhalen of bestellen vindt u op onze graszoden bestellen pagina.Andere dikte graszoden nodig? De mogelijkheden van blokzoden en big rolls

Als u een groot grasveld wilt renoveren kunt u beter gebruik maken van blokzoden. Ook bij herstelwerkzaamheden in een speeltuin zijn blokzoden een juiste keuze. Een blokzode is een vierkant stuk gras van 50 x 33,33 cm, 5 cm dik en weegt rond de 60 kg per m2. Heeft u graszoden nodig voor een groter oppervlak? Dan kunt u kiezen voor Big Rolls graszoden. Deze zijn uitermate geschikt voor voetbalvelden, als green op een golfbaan of voor uitgestrekte velden in een parkachtige tuin. Omdat een Big Roll varieert van 15 tot 36 m2 per rol, kunt u zich voorstellen dat grotere oppervlakten met deze zoden veel sneller en efficiënter gelegd kunnen worden. Met de juiste apparatuur is een voetbalveld in twee dagen aangelegd als er gebruik wordt gemaakt van Big Rolls die een dikte hebben tussen de 2 en 4 cm. Wilt u meer informatie over blokzoden of big rolls? Neem dan contact op met onze klantenservice.