Graszoden 's-Gravenzande

9,0

Wanneer u graszoden wilt laten leggen in 's-Gravenzande of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Wanneer u ervoor kiest om uw gazon met graszoden vakkundig te laten leggen in 's-Gravenzande door Tuin en Gras, dan kiest u voor de volgende voordelen:


  • Binnen 14 dagen gazon laten leggen.
  • Goedkope graszoden van de beste kwaliteit.
  • Garantie op het door ons geleverd werk.
  • Net personeel dat goed is opgeleid en verstand heeft van gras.
  • Snelle offerte reactie met scherpe graszoden prijzen.

Grasmatten in 's-Gravenzande

Wij leggen en leveren de hoogste kwaliteit graszoden in 's-Gravenzande en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. Omdat wij hoge kwaliteit graszoden gebruiken worden deze ook dagelijks gecontroleerd:

Bij de controle letten wij bijvoorbeeld op:


  • Dichtheid van het gras
  • Geen onkruid in de graszoden
  • Dikte van de gesneden graszoden
  • Vocht gehalte van de graszoden
  • Sterkte van graszoden

 


Graszoden prijzen 's-Gravenzande

Met de graszoden prijzen die wij hanteren kunt u zelf eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn om uw gazon te laten aanleggen met graszoden. De kosten die wij rekenen zijn inclusief het leveren van de graszoden, verdichten van de ondergrond, egaliseren, bemesten en het walsen van uw nieuwe gazon.


Graszoden kopen in 's-Gravenzande

Wilt u graszoden kopen en zelf het gazon aanleggen? Wij kunnen uiteraard ook enkel de graszoden leveren. Goedkope graszoden bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website tegen scherpe prijzen.


Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen.


Bent u benieuwd wat voorgaande klante van ons vinden? op de beoordelingspagina kunt u de ervaringen lezen die onze klanten met Tuin en Gras hebben gehad.


Vogels 9 0
De website is zeer informatief. Goede communicatie vooraf (je weet precies wat je kunt verwachten); ook de prijzen worden duidelijk genoemd. Alle tips en advies (vooraf, tijdens en na het leggen worden uitgebreid verteld). Een goede brochure. Rico neemt de moeite om op een zaterdag het perceel en aantal M2 te komen opmeten, daarna wordt het werk ingepland. Onze wens was om ons grote perceel (850m2) in 1 dag te leggen. Dit was geen probleem. Er kwam op de afgesproken dag een ploeg van 12 man. Het resultaat is helemaal naar onze wens en verwachting. Zelfs om alle bomen heen, werd het gras perfect neergelegd. Nergens is er een strookje gras vergeten. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.