Maatregelen omtrent Coronavirus

maandag, 23 maart 2020


Maatregelen omtrent Coronavirus

Naar aanleiding van de adviezen van de overheid hebben ook wij maatregelen genomen om het contact zoveel mogelijk te beperken. We hopen op uw begrip hiervoor.

De richtlijnen van het RIVM betekenen voor ons dat wanneer onze medewerkers klachten hebben zoals hoesten, verkoudheid of koorts dat ze thuis moeten blijven. Aangezien onze medewerkers in de buitenlucht werken kunnen we opdrachten vooralsnog gewoon door laten gaan.


Het contact met de klanten proberen we zo veel mogelijk op afstand te houden. Zo geven wij geen handen en bespreken we de werkzaamheden buiten. Heeft u zelf klachten en/of wilt u de werkzaamheden liever vanuit binnenshuis regelen. Dan hebben wij daar alle begrip voor. U kunt dan telefonisch of vanuit de deur/raam opening eventueel overleg plegen.

Wilt u geplande afspraken liever uitstellen i.v.m. eventueel besmettingsgevaar, dan hebben wij ook daar alle begrip voor.


Heeft u een bestelling geplaatst om graszoden af te halen, dan zorgen onze medewerkers er voor dat de bestelling voor u klaar ligt. Om zo min mogelijk contact te hebben kunnen we momenteel de graszoden niet helpen in te laden. En is toegang tot ons kantoor niet mogelijk.


In België/Duitsland is het momenteel niet mogelijk om werkzaamheden uit te voeren.


In het kort betekenen de maateregelen voor u:


  • Onze medewerkers geven geen hand en houden te allen tijde zo’n 1,5 tot 2 meter afstand.
  • Adviezen en oplevering van uw tuin doen we in de buitenlucht. Maar met gepaste afstand.
  • Bestellingen die worden afgehaald worden voor u klaar gelegd, deze dient u momenteel zelf in te laden.

Maatregelen voor onze medewerkers:


  • Onze medewerkers houden onderling de geadviseerde afstand.
  • In onze bedrijfsauto rijden ze in een dubbel cabine met niet meer dan 3 personen. In een enkele cabine zitten niet meer dan 2 personen.
  • Er zijn voorzieningen in de bedrijfsauto om handen te reinigen.
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze medewerkers thuis.

Met deze manier van handelen proberen we zowel uw gezondheid als die van onze medewerkers te waarborgen. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons gerust bellen op +31 (0)73-2600 400 of e-mail naar info@tuinengras.nl

« Vorig bericht Volgende bericht »