Van 5 tot 24 augustus zijn wij gesloten voor afhaalmogelijkheden zie de pagina 'Graszoden bestellen'.

Een perfect gazon van Tuinengras.nl

vrijdag, 7 juni 2013


Een perfect gazon van Tuinengras.nl

In Geffen is de jonge ondernemer Rico Giling actief met het uitvoeren van alle werkzaamheden in en om de tuin, en in het bijzonder het aanleggen van gazons door middel van graszoden. In heel Nederland en zelfs in België liggen al bij vele particulieren, maar ook bij bedrijven en gemeentes super strakke gazons dankzij de inzet van Tuin en Gras. 

Sinds de start in 2011 groeit het bedrijf snel, want op dit moment wordt er al gewerkt met 2 ploegen en een vaste medewerker op kantoor. En ambitie is er volop, want in de toekomst wil Tuin en Gras een erkend leerbedrijf worden voor scholieren. Tevens wil het bedrijf de kunstgras tak uitbreiden.


Alleen de beste kwaliteit

De graszoden die Tuin en Gras levert, zijn van bijzonder hoge kwaliteit, en worden bovendien tegen zeer betaalbare prijzen aangeboden. Dankzij het vakmanschap en ervaring kunt u genieten van een perfect aangelegd gazon wat voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Tevens wordt er gewerkt met organische meststoffen die snel opgenomen worden in de bodem, wat resulteert in een snelgroeiend groen gazon. Hoewel de hoofdactiviteit het leggen van graszoden is, kan Tuin en gras ook zorgen voor de complete tuinaanleg en het tuinonderhoud. Alle werkzaamheden worden met zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid uitgevoerd.


Snelle prijsopgave en realisatie


Tuinengras werkt met een offerteconcept, waarbij klanten vooraf de prijs kunnen berekenen op de website. Op offertaanvragen en afspraakbevestigingen wordt snel gereageerd. Het streven is zelfs om binnen 24 uur een reactie te geven op offerteaanvragen en vragen in het algemeen. Vanwege de grote flexibiliteit van Tuinengras kunnen de werkzaamheden altijd binnen 14 dagen plaatsvinden.

Bron: http://www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/35325/een-perfect-gazon-van-tuinengras-nl.html« Vorig bericht